Εδώ στο Nestorion Hotel πολλές φορές πελάτες, το καλοκαίρι, μας ρωτάνε αν έχουμε να προτείνουμε μια beach για μπάνιο!  Φυσικά εμείς δεν ανακαλύπτουμε το τροχό! Πολλές όμορφες παραλίες  με πολύ καλές υποδομές, δηλαδή, ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach watch, ράμπα για ΑΜΕΑ, χώρο πάρκιν κ.ά. βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο κατά μήκος της νότιας Αττικής θάλασσας.  Και πρώτη απ' όλα η beach "Εντεμ" που τόσο μοιάζει με εξωτική, λόγω των ψηλών Φοινικόδεντρων και ενός περιποιημένου παρτεριού με πυκνή βλάστηση.  Για αυτήν έχουμε αφιερώσει ένα άλμπουμ φωτογραφιών στο εξής λινκ.. https://goo.gl/gvy8bt.
Σήμερα θα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα δίδυμο παραλιών με το πλέον εύκολο μέσον το τραμ. https://goo.gl/maps/r2tgLQFBdTD2,  υπολογίστε 10 χιλιόμετρα 20 λεπτά με το ενοικιαζόμενό σας αυτοκίνητο ή λίγο παραπάνω από μισή ώρα με το τραμ  1-2 χιλιόμετρα πριν την κεντρική πλατεία της πόλης Γλυφάδας.
Πρόκειται για 2 ισόβαθμες καλόγραμμες παραλίες που σαν ανθρώπινη αγκαλιά απλώνονται γύρω από ένα κορμί - ακρωτήρι υπερυψωμένο και καθισμένο σε βραχάκια πάνω στη θάλασσα.. Την "Παραλία Γλυφάδας"
Καθημερινή βέβαια.. 4.7.2016, ησυχία, φανταζόμαστε το αντίθετο το Σαββατοκύριακο..
Η παραλία αγκαλιά φιλόξενη, ερωτική, πιστή σε όλα τα ραντεβού  με τους ερωμένους της..
Το ακρωτηριάκι και αυτό προσφέρει ολημερίς πλούσια υποδοχή, ανέσεις, service, μουσική  μπανάκι (σε πισίνα) και θέα θάλασσα, πέλαγος, όνειρο, φυγή και φαντασία.. Σας περιμένει.. λοιπόν ..  Διαδόχου Παύλου, παραλία Γλυφάδας (στάση τραμ Παραλία Γλυφάδας) +302108983425, info@mansiongroup.gr (cafe, restaurant, pool bar), http://www.mansiongroup.gr
Αυτά φίλοι μας τα νέα από την Γλυφάδα / Παλαιό Φάληρο / Nestorion Hotel και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.visit.glyfada.gr (υπό κατασκευή) μέσω της οποίας τόσο οι δημιουργοί της όσο και ο δήμαρχος της πόλης υπόσχονται και πράττουν πολλά.. απόδειξη οι καλαίσθητες  υποδομές των παραλιών της πόλης..
Photo album here..