Κάθε χρόνο η ελληνική έκθεση τουρισμού Greek Expo Tourism, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο Αθηνών παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Ανάμεσα σε πολλές εκδηλώσεις και προγράμματα ξεχωρίσαμε τα παρακάτω:http://www.greektourismexpo.gr/
1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:  «Come to Meet the Greeks – Γνωρίστε τους Έλληνες» Το πρόγραμμα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον διεθνών δικτύων Buyers και Tour Operators του εξωτερικού, να πραγματοποιηθουν προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις με εκθέτες που θα δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στην πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συμφωνιών με τουριστικές επιχειρήσεις του εξωτερικού.
Επίσης θα οργανωθούν Β2Β συναντήσεις με σημαντικούς φορείς, αγοραστές και επαγγελματίες ενώ θα γίνει κοινή συνάντηση  διμερών επιμελητηρίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τον Ελληνικό  Τουρισμό.
Επίσης τα προσκεκλημένα δίκτυα των buyers εξωτερικού θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Ελληνική φιλοξενία «αλλιώς», να ζήσουν κάποια από τα highlights της Αθήνας, να ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς και να ζήσουν το Ελληνικό πνεύμα στη γεύση.
Επίσης ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από διάφορους φορείς. Από αυτές επιλέξαμε τις παρακάτω:
2. ΕΚΔΗΛΩΣΗ:  Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ( Ξ.Ε.Ε.), Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30 Το ΞΕΕ θα διοργανώσει Ημερίδα με θέμα: Παρουσίαση του Έργου “Πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων, οργάνωσης ταξιδιών και Επιχειρηματικών Συνεργιών στον Τομέα...
3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ :Το Πρότυπο We do local , 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:00-16:00
Η εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ διοργανώνει παρουσίαση του προτύπου We do local Το We do local ως πρότυπο...
4. ΕΚΔΗΛΩΣΗ:  Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), 4 Δεκεμβρίου και ώρα 12.30-14.30 Ο ΣΕΤΕ ( Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) επιμελείται την διοργάνωση της Εκδήλωσης  με θέμα: Προσαρμόζοντας την προώθηση του ελληνικού τουριστικού..
Το Nestorion ενόψει της έκθεσης για τους επαγγελματίες προσφέρει ειδικές τιμές για διαμονές. Πληροφορίες τηλεφωνο +302109420820.
Ραντεβού στην έκθεση..