Το Nestorion είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που δέχεται business, leisure, millennial, m.i.c.e και medical πελατεία. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου συνδυάζει αρμονικά τις αποστάσεις από αεροδρόμιο, λιμάνι, παραλίες και ιστορικό κέντρο Αθήνας.   Οι business πελάτες του ξενοδοχείου έχουν δουλειές σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες  που έχουν έδρα στην περιοχή. Οι medical πελάτες έχουν να κάνουν με τις υπερσύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες μαιευτήριο Ρέα, Νοσοκομείο Μετροπόλιταν και Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο.
H mice πελατεία έχει σχέση με συνέδρια και events που πραγματοποιούνται στα διπλανά με το Nestorion συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα όπως Metropolitan Hotel, Ευγενίδιο Ιδρυμα (Πλανητάριο), Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Tae Kwon Do (Ολυμπιακές εγκαταστάσεις κλειστό γυμναστήριο Ταεκβοντό Παλαιού Φαλήρου) και άλλα.
Το Nestorion απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, οι οποίες μεμονωμένα επιλέγουν παραμονές από 2 έως και 7 ημερών. Το προσωπικό του ξενοδοχείου προσέχει ιδιαίτερα την καθαριότητα, το πρωϊνό. Το περιβάλλον  έτσι και αλλιώς είναι όμορφο, περιποιημένο, το ξενοδοχείο ανακαινισμένο. Οι πελάτες κάνουν θετικά σχόλια στο booking.com και έχουν ανεβάσει την βαθμολογία στο 8.6 πράγμα το οποίο εγείρει αυξημένη προσπάθεια από μέρους του προσωπικού για σταθερή ικανοποίηση των αναγκών της πελατείας.
Θα ήταν παράλειψη να μην υπογραμμίσουμε για ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι της αγοράς του ξενοδοχείου τους Millennials. Από τη χρονιά του Millennium αρκετά χρόνια έχουν περάσει και οι γεννηθέντες την περίοδο εκείνη τώρα ταξιδεύουν. Νέοι διψασμένοι να γνωρίσουν το κόσμο ξεχύνονται από κάθε ήπειρο προς την Ελλάδα. Τα κίνητρά τους είναι πολλά, η Ελλάδα αγαπημένος προορισμός με ιστορία, θάλασσα, νησιά εξαιρετικές υποδομές και παραλίες. Η Αθήνα, το Παλαιό Φάληρο, η Ριβιέρα Παλαιό Φάληρο (Μαρίνες και beach EDEM) - Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Αγία Μαρίνα, και όλη η ακτή μέχρι και Σούνιον (Temple Poseidon).
Θα λέγαμε άφοβα ότι όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τους λόγους για τους οποίους οι Millennials ταξιδεύουν  το ξενοδοχείο και η περιοχή απόλυτα τους προσφέρουν Εμπορικές, ναυτιλιακές, τραπεζικές επιχειρήσεις, επαγγελματικές σχολές πάρα πολλές. Το ξενοδοχείο έχει δυνατή παρουσία στο διαδίκτυο και είναι ανιχνεύσιμο  εύκολα από τους Millennials στους browser. Το ξενοδοχείο διαθέτει Mobile Responsive Website.
Η περιοχή έχει μακρά ιστορία και μεγάλη φήμη για τις εξαιρετικές ταβέρνες με τοπικές σπεσιαλιτέ  - κουτούκια - μεζεδοπωλεία,  παραλιακά κέντρα, φαγάδικα, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, καφέ μπαρ ώστε οι Millennials μπορούν να καταναλώσουν για φαγητό και ποτό και να δαπανήσουν αρκετά χρήματα σαν καλοφαγάδες. Ενδεικτικά αναφέρουμε την το κουτούκι "Καλύψω" την ταβέρνα "Αρσένης" και τη γκουρμέ ταβέρνα ψαριού "Ψαράδες".
Το Παλαιό Φάληρο διαθέτει την πρώτη - πιο κοντινή και  καλή -  παραλία από την Αθήνα στα 6 χιλ. δηλαδή 2.8 χιλ. χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.
Το Παλαιό Φάληρο, η Συγγρού, ο Αλιμος, το Ελληνικό, η Γλυφάδα διαθέτουν καλά κέντρα διασκέδασης και αθλητισμού. Η Αθήνα βέβαια δεν είναι μακριά και με όλα τα μέσα ή με ταξί με μίνιμουμ ταρίφα προσεγγίζεται γρήγορα.  Πέρα από την Αθήνα (4 χιλιόμετρα απόσταση από την Ακρόπολη των Αθηνών) η περιοχή του Φαλήρου και η παραλία διαθέτουν πολλά ιστορικά σημεία για το οποία το ξενοδοχείου δίδει ιδιαίτερη γραπτή και προφορική πληροφόρηση (special local guide) ο οποίος ανανεώνεται πολύ συχνά. Περίληψη της ιστορίας του Φαλήρου αναφέρεται στο τοπικό οδηγό.
Ένα από τα δυνατά σημεία του ξενοδοχείου είναι η δυνατότητα που έχουν οι Millennials να είναι πάντα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο σε όποιο χώρο του ξενοδοχείου και αν βρίσκονται. Δυνατό, δωρεάν και ενιαίο me εύκολο κωδικό  wifi παντού. Μια εξωτερική τηλεόραση στον υπαίθριο χώρο παίζει 24 ώρες το 24ωρο. Το ξενοδοχείο είναι ευαίσθητο σε θέματα βιωσιμότητας, ανακύκλωσης , κομποστοποίησης και εξοικονόμησης ενέργειας καθώς ισχύουν πολλές από τις παραπάνω διαδικασίες.

Έτσι οι Millennials μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που το ξενοδοχείο Nestorion κάνει ότι μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.