Απόλλων, 'Άρτεμις και Αθηνά του Πειραιά σας περιμένουν

Όπως κάθε ξενοδοχείο πόλεως έτσι και το Nestorion Hotel φιλοξενεί πελάτες οι οποίοι επισκέπτονται την Αθήνα για πολιτιστικούς λόγους με πρώτο και κύριο θέμα επίσκεψης το ιστορικό κέντρο της πόλεως την Ακρόπολη, τα μουσεία, τους αρχαίους ναούς.

Η πόλη - λιμάνι του Πειραιά  προσελκύει και αυτή επισκέπτες που ενδιαφέρονται για το πολιτισμό. Μια καλή ευκαιρία αποτελεί για τον τουρίστα  να συνομιλήσει με το παρελθόν της πόλης μέσω των αντικειμένων, ευρημάτων, μνημείων, αγαλμάτων, επιταφίων πλακών που βρίσκονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά.

Στο Μουσείο αυτό, το καλό είναι, όπως σημειώνουν οι επισκέπτες,  ότι,  ο όγκος και ο αριθμός των εκθεμάτων δεν είναι απαγορευτικά μεγάλος. Ο επισκέπτης μπορεί σύντομα σε 1 ώρα περίπου να μείνει πολύ ικανοποιημένος.  Πρόκειται για ένα πολύ συμπαθητικό και ομιλητικό μουσείο που με τα εκθέματα εντός και εκτός κτηρίου κερδίζει τον επισκέπτη.
Στο  αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά εκτίθενται ευρήματα , κατά κύριο λόγο, γλυπτά, που προέρχονται από τον Πειραιά, και την περιοχή της Αττικής Παραλίας. Τα εκθέματα είναι αντιπροσωπευτικά της ιστορίας, της ακμής και της παρακμής της αρχαίας πόλης, καθώς και της σύνθεσης του πληθυσμού της.

Η παρακάτω σειρά εικόνων είναι ένα κολάζ φωτογραφιών που προσαρμόσαμε στις ανάγκες του "ανθρωπίνου marketing" (Ο όρος δικός μας) του ξενοδοχείου προκειμένου να τονίσουμε την σπουδαιότητα του κεφαλαίου αυτού και που μας πρόσφερε το ενδιαφέρον και η αγάπη της οικογένειας Rob Thijssen για τον αρχαίο μας πολιτισμό. Ευχαριστούμε θερμά τους Rob Thijssen, Mieke Thijssen, Lisanne Thijssen  and Stephan van den Brink.

map: https://goo.gl/maps/u4FgEhbimQ72.
info: http://www.destinationpiraeus.com/
info: http://goo.gl/GV8RFf.