Στιγμές Αθήνας..
Η Αθήνα είναι πανέμορφη είτε μέρα είτε νύχτα, απολαύστε την  ξεκινώντας από το Παλαιό Φάληρο και διαμένοντας στο NESTORION.
 
Και πάλι φέτος ύστερα από μια σειρά χαλαρών ετών παρατηρούμε στιβαρή προσέλευση επισκεπτών στην Αθήνα. Παντού όπου και να στρέψει κανείς  το βλέμμα του  θα δει εστίες τουριστών να μετακινούνται  χαλαρά και να απολαμβάνουν οτιδήποτε προσφέρεται στους πολίτες ως δημόσιο αγαθό δηλ. μνημεία, πεζοδρόμια, δρόμους, σοκάκια, μαγαζιά, πράσινο, κτίρια, φωταγωγημένες πλατείες, σκαλιά, Βουλή, μουσεία, Ακρόπολη. Και ο κατάλογος χωράει τα πάντα καθώς  υπάρχει ταπεινός πλούτος και η έκρηξη της φωτογραφίας έχει πάρει ηφαιστειακές διαστάσεις. Τα smart phones έχουν γίνει προέκταση όρασης, της αφής, και της μνήμης των ανθρώπων..
Η Αθήνα είναι απόλαυση όποια και ώρα να την περπατήσει κάποιος. Ακόμα και τεχνικά εμπόδια που οι Αθηναίοι τα βλέπουν με αγανάκτηση, από τους τουρίστες αντιμετωπίζονται με υπομονή και συγκατάβαση ως επιβεβλημένη καθημερινότητα..
Η Αθήνα είναι πανέμορφη είτε μέρα είτε νύχτα, απολαύστε την  ξεκινώντας από το Παλαιό Φάληρο και διαμένοντας στο NESTORION. https://goo.gl/maps/QQvAn5Djxvm
Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για την ευλογημένη και φιλόξενη αυτή πόλη αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό που λέει η καρδιά μας και μπορεί να αναφωνήσει το στόμα μας και να αποτυπώσει η ηλεκτρονική γραφίδα μας: " Αθήνα σ' αγαπώ"..
See photos in the fb album