Το ξενοδοχείο

Πως θα έλθετε στο ξενοδοχείο Nestorion (2)

Το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα προάστια της Αθήνας και διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών. Οι ανέσεις που παρέχει σε συνδυασμό με την προνομιακή τοποθεσία αποτελούν την καλύτερη επιλογή για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες ή τις διακοπές τους με την άνεση, την προσεγμένη αισθητική και το φιλικό περιβάλλον παρέχοντας υψηλής ποιότητας διαμονή σε προσιτή τιμή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μονόκλινα και δίκλινα προσεγμένα δωμάτια με τις ακόλουθες παροχές: κλιματισμός, θέρμανση, τηλεόραση, 24ώρη εξυπηρέτηση, τηλέφωνο και δωρεάν ασύρματο internet.
Τόσο οι παροχές των δωματίων, το πλήρες πρωϊνό από μπουφέ όσο και η φιλοσοφία ολόπλευρης και ολοκληρωμένης προς τα μέσα και προς τα έξω εξυπηρέτησης των πελατών και τα ενθαρυντικά σχόλια και αξιολογήσεις στο διαδίκτυο έχουν αυξήσει (μαζί και με το ανοδικό ρεύμα εισερχόμενου τουρισμού της Αθήνας) την τουριστική leisure, city brake, medical και business πελατεία του ξενοδοχείου τα τελευταία χρόνια.

Περιβάλλον:

Το NESTORION βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από εμπορικά καταστήματα, τράπεζες , κέντρα διασκέδασης, συνδυάζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με την δυνατότητα της εργασίας, της βόλτας στην πόλη της Αθήνας και του Παλαιού Φαλήρου, της Αθηναϊκής Ριβιέρας, του Πειραιά και της διασκέδασης στην έντονη νυκτερινή ζωή. Πλησίον του ξενοδοχείου βρίσκονται το Μαιευτήριο ΡΕΑ, το ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το νοσοκομείο METROPOLITAN HOSPITAL, το Athens Vision Οφθαλμολογικό Κέντρο, το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, το Ίδρυμα Ευγενίδου / Πλανητάριο, το Πολιτιστικό Κέντρο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος που περιλαμβάνει την νέα Εθνική Λυρική Σκηνή και την νέα Εθνική Ψηφιακή Βιβλιοθήκη καθώς και πρωτοποριακό ψυχαγωγικό, οικολογικό και εκπαιδευτικό πάρκο.

Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου νότια βρίσκεται το Village Cinema του Δέλτα φαλήρου και δίπλα το Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο γνωστό ως Tae Kwon Do που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις, εκθέσεις, αγώνες κλπ. Παραπλεύρως δυτικά και σε απόσταση ρομαντικού περιπάτου βρίσκεται το Πάρκο Νερού και η μαρίνα Καλλιθέας. Νοτιοανατολικώτερα μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το παροπλισμένο Θωρηκτό "Αβέρωφ" που έχει μετατραπεί σε ιστορικό μουσείο. Στη συνέχεια εκτείνεται η μοντέρνα μαρίνα Φλοίσβος με πλήρες δίκτυο επισιτιστικών και διασκεδαστικών καταστημάτων, και καταπληκτική παιδική χαρά. Λίγο πιό πέρα (3 km) βρίσκεται η παραλία ΕΔΕΜ, η μαρινα Άλιμος. Ο περίπατος μπορεί να ολοκληρωθεί κυκλικά με επίσκεψη του Πάρκου του Φαλήρου (λέγεται ότι είναι το πιό μεγάλο των Βαλκανίων) και της αγοράς του Παλαιού Φαλήρου στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου.

Πως θα έλθετε στο ξενοδοχείο Nestorion (2)

rea hospitalevgenidio idrimaonasio kardiologiko