Art-Athina 2017 Κλειστό Φαλήρου

Και φέτος το Nestorio Hotel υποδέχθηκε με χαρά  το event Art Athina στο Φάληρο. Είναι ένα καλλιτεχνικό γεγονός που αναδεικνύει τα έργα τέχνης Αθηναίων και φιλοξενουμένων ξένων καλλιτεχνών. Το ξενοδοχείο πλημυρίζει από φωτεινά, αισιόδοξα πρόσωπα ανθρώπων που γνωρίζουν να αξιολογούν σωστά την τέχνη και να κερδίζουν τους επισκέπτες της έκθεσης. Χιλιάδες χιλιόμετρα διήνυσαν από την κεντρική Ευρώπη, Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία  Galleries προκειμένου να εκθέσουν πίνακες σπουδαίων ζωγράφων και εφευρετών έξυπνων χειροποίητων έργων.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου διαθέτει τις καλλίτερες εξυπηρετήσεις προκειμένου αυτοί να αισθανθούν όμορφα. Ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο με τα αξιόλογα σημεία επίσκεψης του Φαλήρου και των Αθηνών και πως θα τα προσεγγίσουν. Το Φάληρο χαίρεται για την παρουσία τόσων αξιόλογων προσωπικοτήτων και γιορτάζει με το τρόπο του και η Αθήνα ενισχύει το καλλιτεχνικό back ground και φυσικά την τουριστική της δύναμη.

Η Ακρόπολις κερδίζει το ενδιαφέρον όλων και τους χαρίζει την λάμψη της. Από κοντά και το Ακρόπολις Μουσείο. Η παλιά πόλις των Αθηνών Πλάκα, η περιοχές Μοναστηράκι και Ψειρή είναι γνωστές εκ των προτέρων σε όλους. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι επίσης ένα άλλο δυνατό σημείο view point του Φαλήρου και όλης της Αθήνας . Πολλοί δεν παραλείπουν να το επισκεφθούν. Από κει βλέπουν την Ακρόπολη, την Καστέλλα, τη θάλασσα, τον Υμηττό.

Από τους επισκέπτες ξεχώρισαν για την οικειότητα τους και την φιλική τους διάθεση, προσωπικότητες όπως η Reka & Peter, Budapest, Gallery Every Βody needs Art. Οι εν λόγω επεσκέφθησαν την Ακρόπολη, και παρέμειναν στην Αθήνα πολλές μέρες. Η ποικιλία των δένδρων γύρω από την Ακρόπολη τους ενθουσίασε, πράγμα που μας κάλεσε να τους αφιερώσουμε πλήθος σχετικών φωτογραφιών

Η γλυκιά Carlye Packer από το Los Angeles, μας μετέφερε την αύρα του προοδευτικού πνεύματος της όχθης του Ειρηνικού και των οπτικοακουστικών καινοτομιών που προτείνει. Λάτρης Ελλάδος και ελλήνων συγγραφέων και ποιητών (Νάνος Βαλαωρίτης, Μ.Καστοριάδης)  καθώς και νησιών  για διακοπές, φέτος προτίμησε την ωραία Πάρο.

Η Anca Negescu, Artfooly Gallery http://artfooly.com/ από Bucarest, Romania. Μια δυναμική gallery που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική Ευρώπη. Έκανε ιδιαίτερη αίσθηση η ιδιαιτερότητα των δημιουργών που πρόβαλε όπως αυτού με τα σκίτσα για τα social media.
 
Η Petra Martinetz, http://petramartinetz.de/ από την Cologne, Germany. Η Petra αγόγγυστα και υπομονετικά πρόβαλε αλλά και λειτούργησε την καινοτομία του δημιουργού. Μας παρεχώρησε και συνέντευξη βλέπε video. Moltkestr. 81, 1st floor, 50674 Cologne, +49 221 25 9141 07, +49 177 5809048, [mail@]petramartinetz.de]

Και σίγουρα πολλές άλλες αξιόλογες προσωπικότητες  που ήταν αδύνατο να συγκρατήσουμε λεπτομέρειες.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά που επέλεξαν τον Nestorion Hotel για τη φιλοξενία  τους στο Φάληρο Αθήνα κατά τη διάρκεια της Art-Athina 2017