Τουρισμός και Φάληρο

Το Π. Φάληρο είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις των Αθηνών. Απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από τα κορυφαία μνημεία της Ακρόπολης Παρθενώνα, Ερέχθειο, Μουσείο. Επί πλέον προσφέρει θάλασσα, παραλία, κουλτούρα, μαρίνες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, αθλητικές και συνεδριακές εγκαταστάσεις, ιστορικά σημεία, εκκλησίες, πάρκα, πολύ καλή καθαριότητα, ανακύκλωση (*) κλπ.

Οι επισκέπτες της πόλης εγκωμιάζουν την ρυμοτομία της πόλης, του κήπους, τα πάρκα, την καθαριότητα, τα κτίρια , τις πολυκατοικίες, τα περιποιημένα δένδρα, τις πλατείες.
Η Μαρίνα Φλοίσβος είναι ένα σύγχρονο αγκυροβόλιο πολυτελών σκαφών. Διαθέτει πολλές υπηρεσίες, κέντρα αναψυχής και τέλεια υπηρεσία καθαριότητας.
Το Πάρκο του Φλοίσβου είναι το καλλίτερο των Βαλκανίων.
Το Φάληρο προσφέρει χώρο ανάμεσα στις γραμμές του τραμ και την θάλασσα για ένα υπέροχο περίπατο 2-3 χιλιομέτρων.  Διαθέτει επίσης: εστιατόρια, ταβέρνες, ουζερί, μεζεδοπωλεία, καφέ, ζαχαροπλαστεία, εμπορικά καταστήματα κλπ.

Το Εδέμ είναι η πιο κοντινή για την Αθήνα παραλία όπου πολλοί Αθηναίοι και επισκέπτες  απολαμβάνουν το ήλιο και την θάλασσα. Οι επισκέπτες  μπορούν να μεταβούν στο Φάληρο με τραμ, Ι.Χ. αυτοκίνητο ή Λεωφορείο. Είναι ένα όνειρο η διαμονή στο Φάληρο. Υπάρχουν πολλές διαδρομές για εκδρομές προς όλες τις κατευθύνσεις στην Αττική με πρώτο προορισμό το ακρωτήριο Σούνιο, τον ιστορικό Μαραθώνα, τον ιστορικό Πειραιά, την ιστορική Ελευσίνα.

Το #Νestoriohotel βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του Φαλήρου και συνορεύει με το ΚΠΙΣΝ, κέντρα Υγείας ΡΕΑ και Ωνάσειο Metropolitan,  Ξενοδοχείο Metropolitan και τις Ολυμπιακές αθλητικές εγκαταστάσεις ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και το Ευγενείδιο Ίδρυμα (Πλανητάριο). Επίσης απέχει 3 χιλιόμετρα από την μεγαλύτερη μαρίνα της Ελλάδος Άλιμος.

Επισκέπτες προτιμούν το Nestoriohotel σαν ενδιάμεσο σταθμό από Αεροδρόμιο προς Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για να ταξιδέψουν στα νησιά του Αιγαίου. Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής στο Φάληρο, επισκέπτονται  και με HOPONHOPOFF BUSS την Αθήνα, τον Πειραιά και την Βουλιαγμένη.

Το #Νestoriohotel υποστηρίζει κάθε τοπική πρωτοβουλία βελτίωσης των όρων παραμονής και κίνησης των επισκεπτών του Φαλήρου και σύνδεσής των με τους γενικότερους  στόχους των business plan του δήμου Παλαιού Φαλήρου, Πειραιά και Αθηνών .

Το #Νestoriohotel βελτιώνει συνεχώς το σύστημα φιλοξενίας του και εισπράττει ευγενικά σχόλια και υψηλούς βαθμούς στις διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων δωματίων.
Η κοινή πορεία όλων των παραγόντων του τουρισμού  πόλεως / επιχειρήσεων / φορέων μπορεί να συνδράμει στην επίτευξη των γενικότερων μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων της χώρας.
(*)
Το υψηλότερο ποσοστό ανακύκλωσης 12,74 % κατέχει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, μεταξύ 66 Δήμων της Αττικής. Πρωτιά που οι εμπειρογνώμονες του ΕΣΔΝΑ αποδίδουν στην καλά οργανωμένη υπηρεσία του δήμου με μόνιμο προσωπικό.
https://palaiofaliro.gr/