NESTORION και η νοσοκομειακή  γειτονιά του.
 
Ως γνωστόν το Nestorion όπως πολλοί διαπιστώνουν και το εκφράζουν με λόγια και γραπτά  σχόλια του είναι ένα πολύ συμπαθητικό, ήσυχο οικογενειακό ξενοδοχείο στα σύνορα τους Παλαιού Φαλήρου και της Καλλιθέας. Το συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο μεγάλα ιατρικά κέντρα τα πολύ γνωστά ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό νοσοκομείο και μαιευτική γυναικολογική κλινική ΡΕΑ.

Από την πλευρά της Καλλιθέας: ΩΝΑΣΕΙΟ
.
Πολλοί υποψήφιοι για νοσηλεία, ασθενείς και συγγενείς αυτών για το ΩΝΑΣΕΙΟ. προερχόμενοι από κοντινά αλλά και απομακρυσμένα από την Αθήνα μέρη της Ελλάδος, προτιμούν για οικονομικούς  και άλλους λόγους την διαμονή τους στο Nestorion.  Το ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά από το νοσοκομείο και είναι εξοικειωμένο με τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων και εξυπηρετεί σωστά.
Το ξενοδοχείο συνδέεται με το ΩΝΑΣΕΙΟ μέσω μιας διάβασης υπό την λεωφόρο Συγγρού.
Κάντε εγκαίρως τις κρατήσεις σας στα τηλέφωνα +302109420820 ή κερδίστε χρόνο με κράτηση  στην αυτόματη φόρμα κρατήσεων στο site του ξενοδοχείου. Σημειωτέον το ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιοχειρουργικό Κέντρο διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα και κοτυφαίους γιατρούς.

Από την πλευρά του Παλαιού Φαλήρου: ΡΕΑ
.
Πολλές γυναίκες υποψήφιες μητέρες που έχουν επιλέξει για τοκετό το υπερσύγχρονο ΡΕΑ προτιμούν πριν και μετά για οικονομικούς και άλλους λόγους διαμονή στα βολικά και πεντακάθαρα δωμάτια του Nestorion. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με διπλό άνετο κρεβάτι ή 2 twin, μπαλκόνι, μπάνιο ή ντους, ψυγειάκι, τηλεόραση και ευχάριστο περιβάλλον. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι  εξοικειωμένο με τις ανάγκες των γυναικών και των οικείων τους που συνοδεύουν επίτοκες ή για άλλους λόγους στο ΡΕΑ.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται 50 μέτρα από το ΡΕΑ.
Οι τιμές του ξενοδοχείου είναι οικονομικές και δεν έχουν επιβαρυνθεί από την φετινή αύξηση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία. Κάντε εγκαίρως τις κρατήσεις σας στα τηλέφωνα +302109420820 ή κερδίστε χρόνο με κράτηση  στην αυτόματη φόρμα κρατήσεων στο site του ξενοδοχείου.

Την νοσοκομειακή γειτονιά του ξενοδοχείου μπορείτε να την δείτε εν μέρει μέσα από τις ειδικές φωτογραφίες των κτιρίων των νοσοκομείων. Επίσης αναπόσπαστο εντυπωσιακό κτίριο είναι και το Ευγενίδιο Ιδρυμα ή Πλανητάριον καθώς και το ξενοδοχείο Metropolitan. Το τοπίο πλαισιώνεται από πολλά ενδιαφέροντα σημεία όπως Πολιτιστικό Κέντρο "Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος".
Ενδιαμέσως παρεμβάλλουμε φωτογραφικά σημεία του παλιού ιππόδρομου που υπάρχουν ακόμη.. βλέπε fb άλμπουμ φωτογραφιών.