Ανάμεσα στα πιο ισχυρά σύμβολα της Ελλάδας είναι τα ..καράβια της και η .. Ακρόπολη, που παραπέμπουν στην εμπορική δύναμη και τον τουρισμό της χώρας. Τι σχέση όμως έχουν αυτά τα σύμβολα με το ξενοδοχείο Nestorion? .. και βεβαίως βεβαίως  γιατί  το ξενοδοχείο βρίσκεται εν μέσω ναυτιλιακών εταιρειών και δέχεται  πολλούς ναυτιλιακούς επισκέπτες..

Τα ιντερνετικά κανάλια κρατήσεων δωματίων  ξενοδοχείων τα τελευταία χρόνια κατευθύνουν πολλούς τουρίστες προς το κομβικό σημείο της Αττικής Παλαιό Φάληρο,  Καλλιθέα,  Αθήνα, Πειραιά όπου συναντώνται οι δρόμοι των περιηγητών των περιοχών αυτών είτε προς επίσκεψη 1-2-3 ημερών της Αθήνας και στην συνέχεια κίνησης προς την νησιωτική Ελλάδα.. Αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να έχει γίνει περισσότερο γνωστό στον κόσμο και εύκολα αναγνωρίσιμο καθώς συνδυάζει και πλούσιο πληροφοριακό περιεχόμενο προς τους επισκέπτες γραπτό και ψηφιακό..

Το ξενοδοχείο Nestorion θεωρεί τη ναυτική πελατεία πολύ οικεία και παρέχει αξιοπρεπείς υπηρεσίες, υποδειγματική καθαριότητα, φροντίδα, ενδιαφέρον και πλούσιο πρωινό. Τα δωμάτια συνεχώς φρεσκάρονται, οι χώροι του ξενοδοχείου είναι ευχάριστοι και το αίθριο ανακαινισμένο. Τηλεόραση μέσα έξω. Ειδικός χώρος για καπνιστές.  Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από φυτά (πράσινο), πράγμα το οποίο το κάνει διαφορετικό από τα συνηθισμένα της πόλης..

Γείτονας του ξενοδοχείου και σε επιβλητικό γυάλινο κτίριο έχει την έδρα της μεγάλη επώνυμη  ναυτιλιακή εταιρεία που το κάνει περήφανο για την παρουσία της, την λειτουργικότητά της,  το πράσινο και την φροντίδα του που χαρίζει στους γείτονές της. Το ξενοδοχείο Nestorion Hotel έχει πολλούς λόγους λοιπόν να αγαπά και να προσέχει τους ναυτικούς , οι οποίοι πολλές φορές του χαρίζουν εικόνες και ιστορίες από τα ταξίδια τους..

Για εταιρικές κρατήσεις παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τμήμα κρατήσεων του Ξενοδοχείου στο e-mail: info@nestoriohotel.gr, +302109420820 fax: +302109424006

AlphaTankers
Anangelmar
ArrowHellas
AtlasMaritime
CielShipmanagement
DeltaTankers
DiamondsShipping
DiannaShippingAltair
GainShipping
Hyundai
kassianMaritimeNavigation
Maran
MaranTankers
MarmarasNavigation
MedmarLinesInc
NestorionShipping
OlympicShipping
QueenswayNavigation
ShippingCompanies
TankerLogisticVentureLtd
TsakosColumbia