Σεπτέμβρη καλωσόρισες στο Φάληρο

Σεπτέμβρης από σήμερα και για τριάντα μέρες. Τίποτα δεν μπορούμε να προβλέψουμε παρά να προσδοκούμε.  Σίγουρα το θερμόμετρο θα δείξει πιο επιεικές απέναντί μας και θα ξεχάσει τους σαράντα. Τα αυτοκίνητα με τους επιβάτες τους επέστρεψαν από τις διακοπές και ξεχύθηκαν στους δρόμους ανικανοποίητα. Η ζωή της πόλης (Αθήνα)  ξαναπιάνει τους ρυθμούς της, Μέρος των κατοίκων περιμένει τα σαββατοκύριακα για εξόδους με μπάνιο. Οικογένειες χωρίς μαθητικές υποχρεώσεις ή νέοι σίγουρα έχουν ευκαιρίες διακοπών και τον Σεπτέμβρη. Ο πολιτισμός αυτόν το μήνα έχει να δώσει πολλά καθώς υπαίθρια θέατρα και θεσμοί έχουν πλήρη προγράμματα, συναυλίες, θέατρα και event. Πολλά χειμερινά κέντρα προετοιμάζουν τα ρεπερτόριά τους και τις εγκαταστάσεις τους για το χειμώνα. Οι τιμές μαλακώνουν και οι άνθρωποι επιζητούν να συναντηθούν να ανταλλάξουν τις εμπειρίες του καλοκαιριού  και να τα δουν πως θα αντιμετωπίσουν τα οικονομικά τους και άλλα προβλήματα.
Εμείς εδώ σας μιλάμε από το ωραίο Φάληρο και βλέπουμε τα πράγματα αρκετά ρομαντικά και από την θετική τους πλευρά. Το Φάληρο είναι πολύ ωραίο για να το χαλάς με αρνητικές σκέψεις. Το #nestoriohotel συγκεντρώνει επισκέπτες ενδιαφερόμενους για ησυχία, αποκατάσταση της υγείας του σε μεγάλα θεραπευτήρια  όπως Ωνάσειο, Ρέα, Athens Vision και Μετροπόλιταν, για λόγους business, ναυτιλιακούς καθώς και τουριστικούς. Οι τελευταίοι έχουν να κάνουν με τις κρουαζιέρες από τις μαρίνες Αλίμου, Φλοίσβου, Καλλιθέας, τα νησιά από το λιμάνι του Πειραιά και μπάνια στις παραλίες της Αττικής. Πάντως η μέση διάρκεια παραμονής των επισκεπτών τον Σεπτέμβρη ανεβαίνει και έτσι δίδεται η ευκαιρία στους τουρίστες να επισκεφθούν εκτός από το ιστορικό κέντρο της πόλης των Αθηνών Ακρόπολη κλπ και άλλα σημεία στην Ελλάδα όπως Δελφούς, Μυκήνες κλπ. Ένας επίσης σπουδαίος λόγος παραμονής στο Φάληρο είναι και τα συνέδρια (Ταεκβοντο, Metropolitan Hotel, Planetarium, SNFCC) και ο πολιτισμός (Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΠΚΙΣΝ).
Για τον μήνα Σεπτέμβρη φίλοι μας σας ευχόμαστε τα καλλίτερα από την Αθήνα, Φάληρο, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο και για τις κρατήσεις σας θυμηθείτε http://www.nestoriohotel.gr, info@nestoriohotel.gr