Το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do είναι ένα από τα κορυφαία αθλητικά κοσμήματα του Παλαιού Φαλήρου που έγινε την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων. Το κτίριο δεσπόζει στο ανατολικό μέρος του Φαληρικού Δέλτα και θυμίζει κιβωτό! Εμπρός από αυτό εκτείνεται το λιμάνι των ημερησίων κρουαζιερόπλοιων για τα 3 νησιά Αίγινα, Πόρος Ύδρα. Πλήθος από μικρά σκάφη αναψυχής στο λιμάνι "Μαρίνα Καλλιθέας "είναι έτοιμα για μάκρυνα ταξίδια στο Αιγαίο. Μπροστά από το Γήπεδο βρίσκεται ένας σύγχρονος χώρος αναψυχής το Village Word Faliro με επώνυμες καφετερίες τo Village Cinemas, το Jumbo, fast food και άλλα καταστήματα.

Ο χώρος στη προέκταση του προσφέρεται για μια υπέροχη βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Υπάρχει τεράστιος οργανωμένος χώρος για parking αυτοκινήτων. Ανατολικά του Γηπέδου βρίσκεται η πλούσια Μαρίνα Φλοίσβου και το ιστορικό θωρηκτό "Αβέρωφ" ως μουσείο πλέον. Δυτικά θα συναντήσετε την πλατεία Νερού και βορειοδυτικά θα δείτε την οικοδομή της Νέας Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Νιάρχου. Στο Γήπεδο Tae Kwon Do συχνά πραγματοποιούνται εκθέσεις, φεστιβάλ, show, events, αθλητικά και άλλα γεγονότα. Αξίζει λοιπόν και εφ' όσον το θέμα σας ενδιαφέρει πραγματοποιώντας την επίσκεψή σας στο Γήπεδο να γνωρίσετε και την περιοχή ακόμα και να διανυκτερεύσετε σε κάποιο ξενοδοχείο προκειμένου να την απολαύσετε. Μια εκδρομή προς το ακρωτήριο Σούνιο ένα απόγευμα για να θαυμάσετε το ναό του Ποσειδώνα και το ηλιοβασίλεμα το προτείνουμε.

Στο Γήπεδο Ταε Κβο Ντο πραγματοποιείται  ένα μοναδικό ερωτικό υπερθέαμα. Το Ερωτικό Φεστιβάλ. Συνδυάστε την επίσκεψή σας με διαμονή στην περιοχή. Επισκεφτείτε τους ειδικούς εκθέτες που αναγάγουν τον έρωτα σε τέχνη και παρουσιάζουν νέους τρόπους και μέσα απολαύσεων. Ξενοδοχείο Νestorion βρίσκεται πολύ κοντά στο χώρο του φεστιβάλ και είναι ιδανικό για διαμονή στα ανακαινισμένα και καθαρά δωμάτιά του. Την περίοδο αυτή προσφέρει στους επισκέπτες, εκθέτες και οργανωτές έκπτωση 15% επί των τιμών πόρτας. Διαθέτει free wi-fi σε όλα τα δωμάτια και πολλά κανάλια τηλεόρασης. Οι τιμές μπορεί να είναι με πρωινό ή χωρίς από πλήρη μπουφέ. 24ωρη Υποδοχή

Επικοινωνία με το ξενοδοχείο εδώ:
http://www.nestoriohotel.gr/el_GR/contact.html
Προσβασιμότητα στο φεστιβάλ από το ξενοδοχείο με τα πόδια εδώ:
https://goo.gl/maps/YX4ft
Προσβασιμότητα στο φεστιβάλ από το ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο εδώ:
https://goo.gl/maps/NY5Ta
Επικοινωνία με τους οργανωτές και για εισιτήρια εδώ :
http://www.viva.gr/tickets/show/olympiakos-polos-tae-kwon-do/erotic-festival-com/
http://www.erotic-festival.com/contact