Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το αγαπημένο συγκρότημα με την ιδιαίτερη φωνή του Αργύρη Μπακιρτζή, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ, για να ξεσηκώσουν το κοινό με τα τραγούδια τους. Μαζί τους εμφανίζεται και η Μπάντα της Φλώρινας, σχήμα με το οποίο έχουν συμπράξει πολλές φορές από την πρώτη τους συνεργασία, το 1985.

Τους Χειμερινούς Κολυμβητές και τη Μπάντα της Φλώρινας συνοδεύει επί σκηνής δεκαμελής χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Βρυζάκη και εκλεκτοί καλεσμένοι, μουσικοί και μη, όπως η Μάρθα Φριντζήλα, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Θωμάς Κοροβίνης, τη Σταυρούλα Παυλίκου και άλλοι καλεσμένοι-έκπληξη!

Τα δύο σχήματα διαδέχεται στη σκηνή η Ματούλα Ζαμάνη, μία από τις πιο δυναμικές περσόνες της ελληνικής μουσικής. Η εμβληματική performer με τους πιστούς πολύτιμους σωματοφύλακες - συνεργάτες της, μοιράζεται με το κοινό αληθινές στιγμές και μας ταξιδεύει στο ανέφικτο και ευγενικό συναίσθημα, έχοντας στο δισάκι της μελωδίες και τραγουδια παλιά και νέα.

Η βραδιά όμως δεν τελειώνει ακόμα, καθώς μετά από το live μέρος η βραδιά θα συνεχιστεί με dj set από τον Palov, με μουσικές και ρυθμούς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και επιρροές από jazz, funk, latin και reggae μελωδίες και ρυθμούς απο την Ανατολή εως την Δύση.