To Black Duck Multiplarte είναι ένας χώρος τέχνης και αισθητικής που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Ντόρα Ρίζου. Λειτουργεί από τις 10.00 το πρωί ως καφέ - μπαρ και συνεχίζει όλη μέρα με το εστιατόριο και το μπαρ μέχρι αργά το βράδυ. Οργανώνει, εκθέσεις  ζωγραφικής και φωτογραφίας, μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις..
Το blackduck είναι ένας πολυχώρος για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί κανείς να έλθει και μόνος του και να χαλαρώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο από την ενημερωμένη βιβλιοθήκη, να πιεί το καφέ του, να φάει ένα σπιτικό γλυκό, να κάνει το επαγγελματικό του δείπνο, ή το διάλλειμα του και το βράδυ να απολαύσει ένα από τα signature cocktails του Black Duck εξαιρετικών μουσικών επιλογών από τους αι φιλόξενο σαν παραδοσιακό σπίτι, ιδανικό για ανθρώπους που αγαπούν το κέντρο της Αθήνας, για αυτούς που αγαπούν τους downtown περιπάτους, γι αυτούς που βγαίνουν από τους κοντινούς κινηματογράφους και τα θέατρα..
Αισθανθείτε λοιπόν λίγο Αθηναίοι, αγαπημένοι μας φίλοι και περάστε μια όμορφη μουσικοεδεσματική βραδιά στο κέντρο της ΑΘήνας κοντά στο Σύνταγμα.
http://www.blackduck.gr,  Χρήστου Λαδά 9, Αθήνα, +302103234760,
http://www.nestoriohotel.gr, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, +302109420820
https://goo.gl/maps/Dv3ZJ4VymbC2
https://goo.gl/maps/EVdw3qKzwm72