To Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) είναι ένα από τα καλλίτερα νοσοκομεία των Βαλκανίων και της Μεσογείου. Βρίσκεται στη περιοχή Τζιτζιφιές, Λεωφ. Συγγρού 356, 176 74 Καλλιθέα στα σύνορα Συγγρού Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης.
Το νοσοκομείο διαθέτει πρώτα απ' όλα πολύ υψηλά κατηρτισμένο ιατρικό επιστημονικό προσωπικό και πολύ υψηλής τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα. Είναι το πλέον εξειδικευμένο νοσοκομείο για της παθήσεις καρδιάς. Εκατοντάδες περιστατικά ενηλίκων και παιδιών αντιμετωπίζονται με επιτυχία.
Για περισσότερες πληροφορίες πολύ κατατοπιστική είναι η σελίδα F.A.Q του web site του νοσοκομείου που ο κάθε επισκέπτης πρέπει να έχει υπ' όψιν του. http://www.onasseio.gr/FAQ/default.asp.
Το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται 200 μέτρα μακριά από το νοσοκομείο από την πλευρά του παλαιού Φαλήρου. Το οικογενειακό αυτό ξενοδοχείο θεωρείται το πιο κατάλληλο για διαμονή συνοδών, επισκεπτών ακόμα και ασθενών υπό παρακολούθηση ή εισαγωγή στο νοσοκομείο, γιατί βρίσκεται σε ένα ήσυχο δρόμο στην Πεντέλης 8. Η μετάβαση από και πρός γίνεται μέσω διάβασης με τα πόδια σε 5 λεπτά.https://goo.gl/maps/4EenA
Το Nestorion προσφέρει στους πελάτες του:
•    Οικονομικές τιμές ανάλογα με το χρόνο διαμονής.
•    Πλήρη πρωινό από μπουφέ με ζεστά και κρύα είδη.
•    Εξαιρετική καθαριότητα δωματίων και εξυπηρέτηση.
•    Πρόσθετες ξενοδοχειακές υπηρεσίες εντός και εκτός δωματίων (wi-fi,e-printing, room service, τηλεόραση, ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα)
•    Άμεσες υπηρεσίες μεταφοράς με συνεργαζόμενα ΤΑΧΙ
Πάρα πολλοί έχουν εμπιστευθεί το Ωνάσειο. Πολλοί από την επαρχία και τα νησιά της Ελλάδος εμπιστεύονται και το Nestorion για τον ύπνο τους
Nestorion 200 μέτρα από το νοσοκομείο Ωνάσειο μέσω διάβασης Συγγρού και 1.500 μέτρα με ταξί. Τηλεφωνήσατε στο +302109425010 για να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα πολυζήτητα δωμάτια μας.