Οι θεατές θαυμάζουν την ερμηνεία του θιάσου
Μια σύγχρονη έκθεση με θέμα το θέαμα της φωτογραφίας και των εξ αυτής θεμάτων έχει εκατοντάδες αποδέκτες. Εμείς, την βρήκαμε πολύ χρήσιμη για το αντικείμενό μας, πολύ ενδιαφέρουσα για το χόμπι μας και πολύ apt για τους δημιουργούς, τους καλλιτέχνες, τους τεχνικούς, τους εμπόρους και τους χιλιάδες επισκέπτες που με το πάθος της γραφής δια του φωτός αποκομίζουν οφέλη, βιοπορισμό, ικανοποίηση, έρωτα, χαρά, ευτυχία και κάθε άλλο θετικό συναίσθημα. "Οι θεατές θαυμάζουν την ερμηνεία του θιάσου" όπως γράφει εντός και κάποιος καλλιτέχνης.
Η συγκεκριμένη Photovision Ταε Κβο Φαλήρου, Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, πραγματοποιήθηκε από 11-13 Μαρτίου 2017 σε ένα επιβλητικό πολύ επίπεδο χώρο με πολύ αέρα, θόλο, σκαλοπάτια, καθίσματα και θεαματικό εξωτερικό χώρο το λιμανάκι και τη θάλασσα του Φαλήρου.
Τις εκθέσεις φωτογραφίας κλασσικής ή ηλεκτρονικής και θεματικής και καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής και γραφιστικής και όποιας άλλης εξειδικευμένης προβολής  δεν τις θεωρούμε θήραμα. Δηλαδή δεν επιθυμούμε να φωτογραφήσουμε μια φωτογραφία. Βέβαια έχουμε περάσει και από αυτό το στάδιο. Θέλουμε όμως να δούμε την φωτογραφία διαφορετικά, θέλουμε να σταθούμε στον δημιουργό να μιλήσουμε μαζί του, να θέσουμε τα ερωτήματα μας και να αντλήσουμε απαντήσεις και απόψεις. Με λίγα λόγια να προβληματιστούμε από το θέμα και να προσπαθήσουμε να το προσεγγίσουμε υπό διαφορετική γωνία, καθ' ότι ο δημιουργός μας προτείνει την δικιά του γωνία ή α-γωνία ή ερμηνεία και μας καλεί να ανακαλύψουμε και άλλες.
Με αυτές τις μετά σκέψεις λοιπόν με ένα φακό στο χέρι και σίγουρα με μία όχι λατρευτική διάθεση πήραμε στο κατόπι τις φωτογραφίες υπό γωνία και άλλα θεματικά στιγμιότυπα του photovision 2017 και ιδού το αποτέλεσμα.. Φωτογραφίες προσεχώς εδώ.
Άλλοι εστιάζουνε και εμείς γωνιάζουμε.. Nestorion Hotel Μάρτης 2017