Χριστούγεννα στη γειτονιά μας

Το Παλαιό Φάληρο είναι ένα από τα ομορφότερα προάστια των Αθηνών. Το παραλιακό του μέτωπο διαθέτει υποδομές που λειτουργούν όλο το χρόνο και προσελκύουν επισκέπτες. Πρόσφατα ενισχύθηκε με το Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το οποίο είναι ένα κόσμημα του Φαλήρου και όλης της Αθήνας. Επισκέπτες από την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, φίλοι της τέχνης, της κουλτούρας και της οικολογίας επισκέπτονται τις πρωτοποριακές εγκαταστάσεις. Βιβλιοθήκη, Όπερα, Κήπο.
Οι ξενοδοχειακές υποδομές της περιοχής είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν κόσμο που επιθυμεί να ξοδέψει λίγες μέρες σε πολιτισμένο και διασκεδαστικό περιβάλλον. Το φιλόξενο Nestorion Hotel και πολυτελές Metropolitan Hotel βρίσκονται πολύ κοντά στο ΚΠΙΣΝ και το Ίδρυμα Ευγενίδου. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ποιότητα ανάλογα με το βαλάντιό του.
Το Nestorion Hotel (*)εγγυάται οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο,  κέρασμα, περιβάλλον, ησυχία, αυθεντική φιλοξενία, άμεση εξυπηρέτηση, καθαριότητα, ξενάγηση στη περιοχή και προτάσεις για πολιτισμό, εκδηλώσεις και εκδρομές στην Αθήνα και την Αττική. Τιμές οικονομικότατες.
Το Metropolitan Hotel, εγγυάται top quality, luxurious services, high level restaurants and bars, άμεση εξυπηρέτηση σε πολλούς τομείς, υπηρεσίες spa και εξαιρετικές εορταστικές εκδηλώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ανεπιφύλακτα το Nestorion Hotel προτείνει Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο Trokadero & Avenue Bistro & Bar σε οικονομικές τιμές από 60€ και άνω και φυσικά απολαυστικό ύπνο στα υπέροχα δωμάτια του ξενοδοχείου για βαλάντια που το επιτρέπουν.
Χριστούγεννα λοιπόν στη γειτονιά μας σημαίνει: χορταστικό ύπνο, διασκέδαση σε κέντρα της Συγγρού, εξαιρετική Γαλλική Κουζίνα και σέρβις στο Avenue Bistro & Bar, ξενάγηση στη περιοχή, κουλτούρα και φιλοξενία από καρδιάς. Καλά να τα περάσετε.
(*) Το Nestorion Hotel απέχει λίγα μέτρα από το Metropolitan Hotel.
Τιμές Δεκέμβρη στο Nestorion από 35€RR min 2 νύχτες
Τρέχουσες τιμές Metropolitan Hotel από 99€..