Η ΡΕΑ μαιευτική γυναικολογική κλινική εντάχθηκε στη λίστα με τα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, για το έτος 2015. Τη λίστα εξέδωσε το διπλωματικό συμβούλιο, που υπάγεται στον ΟΗΕ σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων TEMOS.
Η κλινική ΡΕΑ έχει πιστοποιηθεί κατά TEMOS για την ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών της στους Διεθνείς Ασθενείς (Quality in International Patient Care), αλλά φέρει και πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 και ISO 14001:2004.
Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική κλινική, η πλέον σύγχρονη κλινική στην Ελλάδα, έχει συγκεντρώσει  υψηλές κριτικές τόσο για τις ιατρικές παρεχόμενες υπηρεσίες της, όσο και για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και το φιλικό περιβάλλον της. Έχοντας ήδη ξεχωρίσει στο χώρο της Γυναικολογίας και της Μαιευτικής, μετά την απόκτηση άδειας μικτής χειρουργικής, δέχεται πλέον περιστατικά γενικής και πλαστικής  χειρουργικής, αγγειολογικά και ΩΡΛ περιστατικά.
Όπως έχει αποδείξει στο σύντομο χρονικό διάστημα των τεσσάρων ετών της δραστηριότητάς της, η Κλινική ΡΕΑ, συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς με σκοπό να προσφέρει υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στο χώρο της υγείας, αποτελώντας παράδειγμα στο χώρο των ιδιωτικών κλινικών της Ελλάδας με διεθνείς προδιαγραφές.
Αναδημοσίευση από το περιοδικό της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Τεύχος 8, Άνοιξη 2015.
H κλινική ΡΕΑ βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από το ΝΕΣΤΟΡΙΟ https://goo.gl/maps/el2rm
 
3 TIPS ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΡΕΑ
 
1. Η ζωή είναι ένα παιγνίδι που παίζεται με χαμογελαστό πρόσωπο, ακόμη και στις πιό δύσκολες στιγμές, μπορούμε να φωτίσουμε την κατάσταση την οποία περνάμε με μια αχτίδα χιούμορ, έστω και καταναγκάζοντας τον εαυτό μας  γιαυτό, να αποφεύγουμε να αναμασάμε αδιάκοπα τις έγνοιες μας, να θυμόμαστε πως η ωραιότερη νίκη είναι το πως να διατηρούμε μέσα από τις αντιξοότητες της ζωής, το θάρρος μας, την ηρεμία μας και την καλή μας διάθεση.
2. Η ευτυχία είναι μεταδοτική και υπάρχουν άνθρωποι που σκορπάνε απλόχερα την ευτυχία γύρω τους. Ορισμένα σημάδια για να αναγνωρίζετε τους Μεταδότες της Ευτυχίας είναι η ειλικρίνεια και η κατανόηση, η συμπόνια, το θάρρος, ο αυτοσεβασμός, η αυτοπεποίθηση, και η αισιοδοξία. Το σημαντικότερο, όμως είναι πως όλοι μπορούμε να έχουμε αυτές τις ιδιότητες.
3. Μάθετε να σχολιάζετε θετικά και όχι να τονίζετε τα αρνητικά στοιχεία, κάνοντας επικριτικές παρατηρήσεις. να θυμάστε: Κανένας δεν αγαπάει τον κατσούφη άνθρωπο. Αντίθετα παντού εκτιμούν τους κεφάτους και ανοιχτόκαρδους ανθρώπους.
 
3 TIPS ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
 
1. Ξυπνάτε σωστά σε ένα από τα ανατολικά, άνετα, περιποιημένα και ευχάριστα δωμάτια του ξενοδοχειακού κτιρίου.  Θυμηθείτε τα 3 κλειδιά της ημέρας: Θάρρος, ηρεμία καλή διάθεση.
2. Απολαμβάνετε ένα καλό πρωινό στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου. Επιλέξτε από  τον μπουφέ μία ποικιλία από φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και μπορούν να μας δώσουν ενέργεια για αρκετή ώρα. Υπάρχουν είδη όπως αυγά, γιαούρτι με φρούτα.. Με παραγγελία και κατάλληλη προετοιμασία μπορεί  να σερβιριστεί πχ ένα Smoothie φρούτων ή ένας φρέσκος χυμός πορτοκάλι ή μία κρέμα..
3. 'Ένα κυκλικό πρωινό περίπατο στους ήσυχους δρόμους και το Λιμάνι του Παλαιού Φαλήρου.