Το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Πεντέλης 8, 3,5 χιλιόμετρα ανατολικά από το Metropolitan Hospital και εξυπηρετεί άριστα επισκέπτες και ασθενείς του νοσοκομείου. Η πρόσβαση από και προς το νοσοκομείο γίνεται με ΙΧ αυτοκίνητο ή με ταξί ή λεωφορεία 130, 217, Α1, Β1, τραμ Τ3, Τ4 στάση Αγία Σκέπη - 6 λεπτά, 4 χιλιόμετρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις το ξενοδοχείο εξυπηρετεί σε θέμα κίνησης.
https://goo.gl/maps/RcPfB
Δείτε μέρος της δραστηριότητας του hotel στο fb Nestorion Hotel
http://tinyurl.com/oahzrsm
To Metropolitan είναι ένα σύγχρονο νοσοκομείο που βρίσκεται στη Παραλιακή λεωφόρο στο Νέο Φάληρο. Το Νοσοκομείο αποτελείται από περίπου 230 κλίνες και καλύπτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες και διαγνωστικά εργαστήρια.  Το Metropolitan Hospital συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Η καλύτερη απόδειξη της εμπιστοσύνης του κοινού εκφράζεται από την προσέλευση των ασθενών. Το Νοσοκομείο Metropolitan επιλέγουν για την νοσηλεία τους σε ετήσια βάση πάνω από 25.000 ασθενείς ενώ επισκέπτονται τα Εξωτερικά Ιατρεία, τα Διαγνωστικά Τμήματα και το Τμήμα Επειγόντων περιστατικών πάνω από 150.000 ασθενείς.
Το Νοσοκομείο διαθέτει υπερσύγχρονα διαγνωστικά μέσα, τελευταίας κατασκευής, που ελαχιστοποιούν τον χρόνο εξέτασης, καθώς και τα ποσοστά επεμβατικών πράξεων. Για παράδειγμα, με τα μηχανήματα νέας γενιάς που έχει το Νοσοκομείο, μπορούν να αποφευχθούν επεμβατικές πράξεις, όπως οι στεφανιογραφίες με μια αξονική τομογραφία. Τα νοσηλευτικά κρεβάτια, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα στον κόσμο, μπορούν να πάρουν θέση πολυθρόνας, πιέζοντας μόνο ένα κουμπί.
Tηλέφωνο +302104809000, Επείγοντα: +302104809199
e-mail: information@metropolitan-hospital.gr 
Διεύθυνση:  Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ.Βενιζέλου 1. Τ.Κ 18547, Ν. Φάληρο, Πειραιάς
Περισσότερα : εδώ : http://www.metropolitan-hospital.gr  https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zRg6sLstNUwk.kLFlKcNNIUqc