Λουτράκι, μια υπέροχη παραθαλάσσια πόλη, πολύ βολική για μια ημερήσια θεραπευτική εκδρομή στο καλλίτερο υδροθεραπευτήριο της πόλης.  Loutraki, Thermal Spa, Georgiou Lekka ster. 24, Loutraki T.K.20300, +302744062186, reception@loutrakispa.gr, http://www.loutrakispa.gr
Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η Αθήνα με το Λουτράκι;  Η Αθήνα τον τελευταίο καιρό φαίνεται να αποκτά ξανά την παλιά της αίγλη.  Ένα μέρος των επισκεπτών της πραγματοποιούν πολυήμερες leisure διακοπές και κλείνουν δωμάτια από booking.com την expedia.com και άλλες πηγές.
Για το Νεστόριον αυτές οι  περιπτώσεις χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και ικανοποίησης. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν ετοιμάσει ειδικές προτάσεις  "ευέλικτα προγράμματα" . Οι προτάσεις περιλαμβάνουν:
Αθήνα: Επίσκεψη Μουσείων και Μνημείων της Αθήνας ανάλογα με τα γούστα του πελάτη. Αθήνα: Έξοδος για φαγητό σε επιλεγμένο εστιατόριο της πόλης και νυχτερινή διασκέδαση σε ένα music bar της πόλης. Ύδρα Πόρο Αίγινα: Μια υπέροχη μονοήμερη κρουαζιέρα με φαγητό και διασκέδαση. Νότια Προάστια: Μπάνιο σε μία από τις ωραιότερες και με εύκολη πρόσβαση παραλίες της Νότιας Αθήνας. Λουτράκι: Επίσκεψη της λουτρόπολης με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή το κανονικό λεωφορείο.  1 θεραπευτικό spa στο δημοτικό thermal spa της πόλης. Απόλαυση γεύματος με ψαρικά και καφεδάκι στην παραλία λίγο πριν την αναχώρηση. Σούνιο: Μια ρομαντική εκδρομή στο ακρωτήριο Σούνιο με φαγητό σε ταβέρνα μενού ψάρι και ένα δροσιστικό μπάνιο σε υπέροχα γαλάζια νερά. Αθήνα: Ψώνια και βόλτα στις γειτονιές της πόλης και επικοινωνία με κατοίκους που μιλάνε τη γλώσσα σας. Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο website μας, σε περίπτωση που επιλέξτε το Λουτράκι για spa στο συγκεκριμένο υδροθεραπευτήριο θα τύχετε ειδικής έκπτωσης.
Map to go to Loutraki: https://goo.gl/maps/z0ewV