Το  Olympic Tae Kwon Do and handball Centre, or Faliro Olympic Complex είναι μια καραβοειδής επιβλητική Ολυμπιακή κατασκευή η οποί γνώρισε δόξα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Από τότε χρησιμοποιείται ως εκθεσιακό κέντρο, ως χώρος meetings, αγώνων και άλλων εκδηλώσεων.
Η EXPO HOTEL φέτος επέλεξε το κλειστό αυτό γυμναστήριο να πραγματοποιήσει την ετήσια έκθεση εξοπλισμού ξενοδοχείων.
Καλωσόρισε λοιπόν η έκθεση στο Παλαιό Φάληρο, στο Δέλτα Φαλήρου, στο λιμάνι του Φαλήρου. Από το λιμάνι αυτό αποπλέουν καράβια για μονοήμερες κρουαζιέρες στον Αργοσαρωνικό.
Στο χώρο συνυπάρχουν η θάλασσα, η διασκέδαση Word of Faliro, το Cinema Village Faliro, η Marina Floisvos, το μουσείο Αβέρωφ με την διασκέδαση, την έξοδο του Σαββατοκύριακου και σε λίγο τον πολιτισμό στο γειτονικό πάρκο Κέντρο Πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος".
Στην περιοχή υπάρχει άφθονος χώρος πάρκιν.
Το Nestorion βρίσκεται πολύ κοντά 1,4 χιλ. και μπορεί άνετα να φιλοξενήσει επισκέπτες των εκδηλώσεων. Μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει ελεγχόμενος χώρος πάρκιν καθώς και ευρύτερα άφθονα δημόσια πάρκιν.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 30 περιποιημένα, πολύ καθαρά δωμάτια, μπουφέ πρωινών  με ποικιλία. Η περιοχή φημίζεται για τα κουτούκια - ταβέρνες μεζεδοπωλεία. Για κρατήσεις απευθυνθείτε στην ρεσεψιόν ή κλείστε απ' ευθείας δωμάτιο στη φόρμα κρατήσεων.
Hotel Nestorion, Pentelis 8, Palaio Faliro
+302109420820, info@nestoriohotel.gr
Bus to from Metro Fix No550 & B2 Planetarium bus station, Synggrou 383
Bus from Syntagma Square: B2
https://goo.gl/maps/s29QfwFBCcU2
http://www.expohotel.gr/en