ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 
Ένας σταθμός τραίνου συγκινεί.. Τόσο ταξιδιώτες όσο περαστικούς και γείτονες..  Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα διαθέτει εντυπωσιακούς σταθμούς. Πλην των νέων προαστιακών.. Ο σιδηρόδρομος είχε πάντα καθυστέρηση στην Ελλάδα..  Αυτό διαθέτει η χώρα αυτό προβάλλουμε.. Έχουν οι σταθμοί την ιστορία τους, τους  πόνους των αποχωρισμών για την ξενιτιά, την συγκίνηση του γυρισμού, τη χαρά των εκδρομών, την οικονομία, την υπομονή και το suspense της αναμονής.
Ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών ή σταθμός Λαρίσης εγκαινιάστηκε στις 8 Μαρτίου 1904 και στις 28 Ιανουαρίου του 2000 ο Σταθμός Λαρίσης του Μετρό. Βρίσκεται στην οδό Θεοδώρου Δηλιγιάννη & Δομοκού, Αθήνα. Γειτνιάζει με την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων.
Συμβαίνει μερικές φορές επισκέπτες των Αθηνών που έρχονται από βορρά να έχουν επιλέξει να μείνουν στο ξενοδοχείο Νεστόριο, Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο. Άλλες φορές επισκέπτες πελάτες του ξενοδοχείου επιθυμούν να επισκεφθούν σιδηροδρομικώς την Χαλκίδα ή την Αρχαία Κόρινθο. Είναι και οι δύο ιδανικές ημερήσιες εκδρομές που μπορούν να συνδυάσουν αξιοθέατα, μνημεία, μουσεία και μπάνιο το καλοκαίρι. Από το ξενοδοχείο θα πάρουν το λεωφορείο 550 ή Β2 για Σταθμό μετρό και από εκεί την γραμμή 2 του μετρό για το σταθμό μετρό Λαρίσης. https://goo.gl/maps/atEKnk4qkuq βλέπε χάρτη. Σε κάθε περίπτωση το ξενοδοχείο Νεστόριον έχει το τρόπο να ενημερώνει και να εξυπηρετεί.
Για τις εκδρομές θα σας μιλήσουμε ξεχωριστά Χαλκίδα Κόρινθος εν καιρώ. 
Hotel Nestorion, Pentelis 8, Palaio Faliro
+302109420820, info@nestoriohotel.gr
Photo Album here.