Από το Περού στην Αθήνα εν μέσω οικονομοταραχής ευτυχώς χωρίς πολλά πολλά προβλήματα. Δύο ή τρείς μέρες στην Αθήνα για την Ακρόπολη, μουσεία και ψώνια  και με ανοιχτή εσωτερική τουριστική ατζέντα ξεδιπλώνουν το γαμήλιο ταξίδι στη Ζάκυνθο στην Σαντορίνη και την Κρήτη και για τελικό μέλωμα που αλλού; παρά  στην αιώνια ερωτική πόλη της Ευρώπης το Παρίσι!
Περού μια ιστορική χώρα που ήκμασε ένας απίθανος πολιτισμός ο πολιτισμός των ΙΝΚΑΣ που κατ αρχάς λόγω εμφυλίου διαιρέθηκε στα δύο και στη συνέχεια στους ισπανούς κατακτητές  με επικεφαλής Φρανθίσκο Πιθάρρο (1518-1530)
Από το Περού στην Αθήνα άρωμα Ινκας και Μάτσου Πίτσου από τον Omar και την Gabriella το νιόπαντρο γλυκύτατο ζευγάρι στο Nestorion Ιούλιος 2015 και ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών κατά την διάρκεια μιας πολύ φιλικής συνάντησης. Εξ ού λοιπόν και η γνώση για το αντίστοιχο ανιζέ ούζο του Περού το Ανιζάντο και τις προτροπές για ένα  χωνευτικό anisado el mono or Najar μετά από ένα τηγανητό πικάντικο χοιρινό κρέας  με λαχανικά ή τσάι ζεστό εμπλουτισμένο με Ανιζάντο  γνωστό ως  κοκτέιλ "The Piteado"
Το Nestorion εύχεται στο νεαρό ζευγάρι μακροημέρευση, υγεία και ευτυχία και μια μέρα να ξανανταμωθούμε!