Nestorion Hotel, Pentelis 8, Palaio Faliro Athens. +302109425010 info@nestoriohotel.gr
Η Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού
είναι η πιο επίσημη και ταχεία πύλη εισόδου από την Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, ταξιδιωτών και επισκεπτών της Αθήνας γενικά και ειδικά του Κέντρου, του Συντάγματος με το Κοινοβούλιο, της Ακρόπολης και άλλων μνημείων.. Το Ξενοδοχείο Nestorion Hotel βρίσκεται προστατευμένο με δένδρα και κτίρια από τον θόρυβο στη αρχή της πρώτης παραλλήλου της Συγγρού δηλ. της οδού Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, τηλ.+30 2109420820. Ταυτόχρονα η Λεωφόρος Συγγρού προσφέρεται πολύ και ως έξοδος προς Πειραιά, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Σούνιο  καθώς οι οδηγοί χωρίς φανάρια φτάνουν στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι προς τις δαντελωτές παραλίες του Σαρωνικού. Στα ανατολικά της πολύβουης Λ. Συγγρού βρίσκεται το Παλαιό Φάληρο, η Νέα Σμύρνη και ο Νέος Κόσμος. Δυτικά απλώνεται η Καλλιθέα, Τζιτζιφιές από την περιοχή του Κουκακίου μέχρι την θάλασσα το Φαληρικό Δέλτα.
Η Συγγρού παρ' όλο που οι οδηγοί την διασχίζουν με μεγάλη ταχύτητα κερδίζει το βλέμμα του οδηγού με τα πολλά εντυπωσιακά για τα ελληνικά δεδομένα κτίρια, έδρες ασφαλιστικών και άλλων επιχειρήσεων, κλινικές, νοσοκομεία, τράπεζες, κέντρα πολιτισμού και επώνυμα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.Ανεβαίνοντας προς την Αθήνα ανατολικά: Παλαιό Φάληρο Νέα Σμύρνη Το Ευγενίδιο Ίδρυμα (κοινώς Πλανητάριο)  Το Metropolitan Hotel (Ξενοδοχείο Χανδρής)  Τη Γυναικολογική Μαιευτική Κλινική "ΡΕΑ" Ελληνικό Κέντρο Οφθαλμού "ORASIS" Το Μακεδονικό Μέγαρο που στεγάζει Ναυτιλιακές όπως "Tsakos Columbia Shipmanagement COMPANY" To ειδικό εστιατόριο "Κόλλιας" εξειδικευμένο στη ψαροφαγία. Νυχτερινά κέντρα. Το πρώην ξενοδοχείο Λήδρα Μάριοτ. Το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ωνασείου (http://www.sgt.gr) Το Συνεδριακό Κέντρο της Αγροτικής Τράπεζας. Το Ξενοδοχείο Ιντερκοντινενταλ. Το νέο Μουσείο της Λαϊκής Τέχνης (πρώην Φιξ).Το σταθμό Φίξ του μετρό. Κατεβαίνοντας την Λ.Συγγρού από Κουκάκι προς θάλασσα Αριστερά Καλλιθέα. Interamerican. Τράπεζα Millenium.  Νυχτερινά κέντρα.  Οφθαλμολογικό Κέντρο ATHENS VISION.Τα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Συγκρότημα κτιρίων όπου στεγάζονται ναυτιλιακές και φαρμακευτικές επιχειρήσεις (SANOFI). Το Καρδιολογικό Κέντρο Ωνάσειο To υπό κατασκευήν Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 
Η Συγγρού λοιπόν της εξόδου οδηγεί τον επισκέπτη στο Δέλτα Φαλήρου και τον παραδίδει στην ... γοητεία του.Το ξενοδοχείο Nestorion Hotel βρίσκεται δίπλα στη Λ. Συγγρού σε παράλληλο εξαιρετικό και αρκετά πράσινο δρόμο. Προστατεύεται από τον θόρυβο των τροχοφόρων από το μεγαλοπρεπές κτίριο της Costa Mare (Κωνσταντακόπουλου) και το άφθονο πράσινο στη γύρω περιοχή. Προσφέρει άνετη διαμονή, πρωινό από μπουφέ και εξυπηρετεί πελατεία προερχόμενη από τα νοσοκομεία και τις ναυτιλιακές εταιρείες. Πολλές φορές το ξενοδοχείο δέχεται και συνέδρους από τα συνεδριακά κέντρα της περιοχής Πλανητάριο, Ταε κβο ντο, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Στάδιο Ξιφασκίας Ελληνικού και άλλα.