Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) είναι ένα νοσηλευτικό κέντρο που παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας στους πάσχοντες από καρδιακά νοσήματα. Βρίσκεται στο Δέλτα Φαλήρου από την πλευρά της Καλλιθέας.
Το ΩΚΚ συμβάλει στην προαγωγή της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης  και προωθεί την πρόληψη, τη διάγνωση, την αντιμετώπιση και την θεραπεία καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Το ΩΚΚ διαθέτει ικανότατους εξειδικευμένους ιατρούς, φιλικό περιβάλλον εργασίας, εστιατόριο και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Το επίπεδο των υπηρεσιών είναι εξαιρετικό και το νοσηλευτικό προσωπικό διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των ασθενών.

Το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται πολύ κοντά στο Ωνάσειο από την πλευρά του Παλαιού Φαλήρου και παρέχει διαμονή στους επισκέπτες του.
Ασθενείς και συνοδοί εμπιστεύονται το ξενοδοχείο  πολλά χρόνια.
Το ξενοδοχείο δίνει μεγάλη έμφαση στην άνεση, την καθαριότητα, το πρωινό (πλούσιος μπουφές) και τις ανθρώπινες σχέσεις. Τιμές οικονομικές.

Πρόσβαση: Από το Ωνάσειο κατευθύνεστε νότια προς το ΠΚΙΣΝ. Στο ύψος της Ευριπίδου και του Πλανηταρίου (ανατολικά) υπάρχει υπόγεια φρεσκοβαμμένη διάβαση πεζών. Περνάτε απέναντι και κατευθύνεστε νότια, αριστερά (Οδός Αεροπόρων) και αμέσως δεξιά θα δείτε το ξενοδοχείο στην οδό Πεντέλης αριθμό 8. Καλώς ήλθατε.
Tip: Σας περιμένουμε να μείνετε και να σας εξυπηρετήσουμε σωστά. Κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας τηλεφωνικά ή on line. To ξενοδοχείο δίνει προτεραιότητα στην προς θεραπεία ή συνοδεία πελατεία.