Απόκριες 2015 στην Αθήνα. Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε αποκριές στην Αθήνα; καιρός είναι να το αποφασίσετε. Διαμονή http://www.nestoriohotel.gr/ Παλαιό Φάληρο. Και φέτος η Αθήνα θα προσφέρει χαρά, ξεφάντωμα, γλέντι, πολιτισμό και παράδοση μέσα από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα εκτυλιχτούν από την 1η Φλεβάρη 2015 σε όλη της Αθήνα και την Αττική. Ο Δήμος Αθηναίων έχει δουλέψει παραγωγικά και δημιουργικά αυτά τα χρόνια και σε συνεργασία με τα συνοικιακά πολιτιστικά κέντρα έχει προετοιμαστεί να παρουσιάσει το πλούσιο πρόγραμμά του.

Εύκολα βρήκαμε το πρόγραμμα στο διαδίκτυο, καθώς και άλλα όμορφα ρεπορτάζ που μας ιντριγκάρουν να ζήσουμε όσο πιο έντονα μπορούμε την παράδοση και να απομακρυνθούμε για λίγο από τα απλά ή σύνθετα προβλήματά μας. Εμάς εδώ στο Nestorion μας ενδιαφέρουν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις και θα τις παρακολουθήσουμε όσο πιο στενά μπορούμε. Κάποιες από τις εμπειρίες μας θα προσπαθήσουμε να τις μεταφέρουμε φωτογραφικά μέσω διαδικτύου και σε σας. Φιλοδοξούμε κεντρίζοντας σας το ενδιαφέρον να έρθετε στην Αθήνα να απολαύστε τις εδώ Αποκριές. Φυσικά για όσους δεν έχουν στέγη εμείς εδώ προσφέρουμε ζεστασιά, οικογενειακή ατμόσφαιρα και οικονομικές τιμές διαμονής. Το σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο http://www.nestoriohotel.gr/ προσφέρει εύκολες προσβάσεις σε κάθε σημείο της Αθήνας και του παραλιακού μετώπου.

Δείτε μερικές πηγές σχετικής πληροφόρησης:

https://www.cityofathens.gr/symbainoyn-stin-poli/eortastikes-ekdiloseis/apokries-stin-athina
http://www.athinorama.gr/child/article.aspx?id=2504458
http://www.boro.gr/44140/idees-gia-koyloyma-sthn-athhna
http://www.boro.gr/12134/pou-tha-kano-koulouma-fetos
http://my-mosxato.blogspot.gr/2015/01/2015_28.html
http://geitoniamou.gr/2013/03/fotoreportaz-apo-ta-koulouma-sto-p-faliro/
http://www.vimaonline.gr/20/article/10207/me-glenti-kai-xoro-giortasthkan-ta-koyloyma-sto-p-falhro
http://www.spyrosvassiliou.org/
https://goo.gl/maps/8udJA (διαδρομή από Nestorion, Παλαιό Φάληρο στη Πλάκα)

Διαβάσαμε και μας άρεσε. Ο Σπύρος Βασιλείου αυτός ο λάτρης του ωραίου της Ελλάδας που μπορούσε και το αποτύπωνε σε καμβά, ήταν φανατικός οπαδός των αποκριάτικων εκδηλώσεων και έκανε πολλά για αυτές. Το σπίτι του στη Πλάκα θα είναι ανοιχτό και επισκέψιμο κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων. Ψάξτε το έχει ενδιαφέρον!