For map to go click here..

Πού αλλού διασκεδάζεις και κερδίζεις; Στα παιχνίδια δεξιότητων του Allou! To Nestorion συνεργάζεται πλέον με το Allou Fun Park και προσφέρει κουπόνι έκπτωσης στους πελάτες του. Από τα διαφημιστικά έντυπα του Πάρκου αντλήσαμε κάποιες πληροφορίες που ίσως σας ενδιαφέρουν. Περισσότερα βέβαια στο website http://www.allou.gr Από το Nestorion απέχει 8 χιλιόμετρα και δείτε εδώ πως θα πάτε. Συνδιάστε την εκδρομή σας στην Αθήνα με την Διασκέδαση του απίθανου διασκεδαστικού πάρκου.

"Είσαι καλός στο σημάδι, την αντίληψη, την ταχύτητα; Απόδειξέ το πυροβολώντας στο Saloon σημαδεύοντας στο Shooters, σκοράροντας στο Air ball ή στο Soccer Challange. Είσαι έτοιμος να περάσεις μέσα απο τις ακτίνες του Laser Maze χωρίς να τις ακουμπήσεις; Στο Allou! θα βρεις σίγουρα εκείνο το παιχνίδι δεξιοτήτων που θα ανταμείψει τις ικανότητές σου με απίθανα δώρα!
Αμέτρητα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις: διασκεδαστικά παιχνίδια, πολλά παιχνίδια δεξιοτήτων καθώς και παιχνίδια δράσης και αδρεναλίνης!
Επώνυμα καταστήματα εστίασης, σας ξετρελαίνουν με τις απολαυστικές γεύσεις τους!
Με την πιστοποίηση της TÜV, σύμφωνα με τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας παιχνιδιών και με καθημερινό έλεγχο και συνεχή επίβλεψη από εξειδικευμένο Τεχνικό Τμήμα καθ΄όλη τη διάρκεια λειτουργίας του πάρκου. Μάθετε περισσότερα στο τηλέφωνο +302108092853, Δευτέρα έως Παρασκευή απο τις 09:00 έως τις 17:00 Πως μπορείς να έρθεις στο Allou!: http://www.allou.gr/el/to-parko/mas-rotises
Από Νεστοριον με ΙΧ ή ταξί 8 χιλιόμετρα https://goo.gl/maps/mH9fD. https://www.facebook.com/AllouFunPark?fref=ts

For map to go click here..