Σίγουρα ο Dave και η Janet δεν είχαν ανάγκη να διανύσουν και άλλα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο τους. Ερχόντουσαν από πολύ μακριά την Αγγλία! μέσω Γαλλίας, Ιταλίας και Ηγουμενίτσας. Έφτασαν στο ξενοδοχείο Nestorion το απόγευμα της 21.06.2015. Η χαρά ήταν μεγάλη που ξαναειδωθήκαμε ύστερα από ένα χρόνο. Αποδέχτηκαν  με μεγάλη ικανοποίηση πρόσκληση για μία εκδρομική προέκταση της διαμονής τους στο Σούνιο.  Η περιοχή του Σουνίου απέχει από το Nestorion 59,9 χιλιόμετρα και το άγνωστο σε αυτούς ακρωτήριο ήμουν σίγουρος ότι θα τους εντυπωσίαζε!
Η παραλιακή διαδρομή ήταν μια χορογραφία με το γαλάζιο της  Σαρωνικής θάλασσας..
Μαζί με άλλους εποχούμενους επισκέπτες ανεβήκαμε στο λόφο του Σουνίου όπου βρισκόταν ο φιλόξενος ναός αφιερωμένος από τους κατοίκους του στο θεό της θάλασσας Ποσειδώνα πριν από χιλιάδες χρόνια. Πολλοί επισκέπτες άφησαν στο διάβα τους ίχνη, ονόματα, χρονολογίες, σχεδίασαν το ναό και ζωγράφισαν το υπέροχο τοπίο. Τα χρόνια τυλίγουν και προστατεύουν τον ναό με μια αιώνια κλωστή. Τα σύννεφα τον στεφανώνουν . Το Αιγαίο πέλαγος τον κρατά ζωντανό ομιλητικό. Ο Dave και η Janet  τον αγαπούν και φωτογραφίζονται πολλές φορές μαζί του. Νέοι καλλιτέχνες τον αποτυπώνουν στο χαρτί παίρνουν μαζί τους ως ακριβές αντίγραφο.
Είμαι σίγουρος ότι ο Dave και η Janet απόλαυσαν την εκδρομή και πρόσθεσαν ακόμα μια ευτυχισμένη μέρα στη ζωή τους με ζωντανά ελληνικά χρώματα. Η Κρήτη ήταν ο επόμενος σταθμός του Dave και της Janet! Τους ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια και την ευγενική προτίμηση στο ξενοδοχείο μας! http://www.nestoriohotel.gr https://goo.gl/maps/NCQyN