Το Nestorion βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα προάστια της Αθήνας και διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών. Οι ανέσεις που παρέχει σε συνδυασμό με την προνομιακή τοποθεσία αποτελούν την καλύτερη επιλογή για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες ή τις διακοπές τους με την άνεση, την προσεγμένη αισθητική και το φιλικό περιβάλλον παρέχοντας υψηλής ποιότητας διαμονή σε προσιτή τιμή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μονόκλινα και δίκλινα προσεγμένα δωμάτια με τις ακόλουθες παροχές: κλιματισμός, θέρμανση, τηλεόραση, 24ώρη εξυπηρέτηση, τηλέφωνο και δωρεάν ασύρματο internet.

Τόσο οι παροχές των δωματίων, το πλήρες πρωϊνό από μπουφέ όσο και η φιλοσοφία ολόπλευρης και ολοκληρωμένης προς τα μέσα και προς τα έξω εξυπηρέτησης των πελατών και τα ενθαρυντικά σχόλια και αξιολογήσεις στο διαδίκτυο έχουν αυξήσει (μαζί και με το ανοδικό ρεύμα εισερχόμενου τουρισμού της Αθήνας) την τουριστική leisure, city brake, medical και business πελατεία του ξενοδοχείου τα τελευταία χρόνια.