Το Nestorion βρίσκεται σε προνομιακή θέση, στο Φαληρικό Δέλτα μεταξύ της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος και της λεωφόρου Αμφιθέας και σε απόσταση 50 μέτρων από την Λεωφ. Συγγρού. Αυτή η εξαιρετική τοποθεσία σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στις εμπορικές και επιχειρηματικές περιοχές καθώς και στην εξαιρετική νυχτερινή ζωή της παραλιακής ζώνης. Επίσης σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκονται οι στάσεις λεωφορείων Β2, 550, 126, Α2, Χ80 και τραμ προς το μετρό σταθμό ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ και ΣΥΝΤΑΓΜΑ το οποίο αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την μετακίνηση προς την υπόλοιπη Αθήνα βλέπε λεπτομέρειες εδώ.

Το ξενοδοχείο είναι σε απόσταση 38 χιλιομέτρων από το διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών από την παραλιακή οδό, 5 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας και 5 χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά. Η πρόσβαση των νησιωτών του Αιγαίου προς το ξενοδοχείο είναι πολύ απλή και γρήγορη από το λιμάνι.
Tips:
Είναι πολύ σημαντικό για τους ταξιδιώτες της Ηπειρωτικής Ελλάδος η πρόσβαση από την λεωφόρο Κιφησού μπρος στην πόρτα του ξενοδοχείου να γίνεται χωρίς διακοπή δηλ. χωρίς σηματοδότες (φανάρια) κυκλοφορίας. Επίσης προς το κέντρο της Αθήνας η διαδρομή είναι ευθεία και ταχεία.
Επισκευθείτε επίσης: https://www.nestoriohotel.gr/el_GR/blog/acces-to-faliro.html