Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική (ΓΜΚ ΡΕΑ)
Τι γνωρίζουμε για την ΓΜΚ ΡΕΑ;
Ότι έχει το πιο εξειδικευμένο και φιλικό νοσηλευτικό προσωπικό, ότι διαθέτει τις πλέον σύγχρονες και εργαστηριακές υποδομές, ότι εφαρμόζει τις πιό σύγχρονες αντιλήψεις για την φροντίδα και την υποστήριξη των ασθενών, ότι διαθέτει το πιο μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον (σουίτα, λουξ, μονόκλινα, δίκλινα, οικονομικά δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια), ότι είναι από τα πιό εξειδικευμένα και αξιόπιστα κέντρα Μαστού με ψηφιακούς μαστογράφους και τομοσύνθεση, ότι διαθέτει την πλέον σύγχρονη Μονάδα Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης με προδιαγραφές Ποιότητας και Ασφάλειας
που ισχύουν παγκοσμίως.
Η παράθεση βέβαια των υπηρεσιών και των εργαστηρίων που διαθέτει η ΓΜΚ ΡΕΑ δεν έχει τέλος με κορυφή τις Μαιευτικές και Γυναικολογικές Υπηρεσίες, τοκετούς και καισαρικές, προγεννητικούς ελέγχους, γυναικολογικούς υπερήχους κλπ.

Το ξενοδοχείο Nestorion:  βρίσκεται πολύ κοντά στη ΓΜΚ ΡΕΑ και παρέχει διαμονή προγεννητικά στις εγγείους και τους συνοδούς καθώς και μετά τη γέννα.
Ασθενείς και συνοδοί  και επισκέπτες για άλλους ιατρικούς λόγους
εμπιστεύονται το ξενοδοχείο  μας πολλά χρόνια.
Το Nestorion δίνει μεγάλη έμφαση στην άνεση, την καθαριότητα, το πρωινό (πλούσιος μπουφές) και τις ανθρώπινες σχέσεις. Τιμές οικονομικές.
Παρέχει πολλές εξυπηρετήσεις και καλύπτει πολλές μικροανάγκες
της ειδικής αυτής πελατείας.

Πρόσβαση: Από τη ΓΜΚ ΡΕΑ οδός Πεντέλης 7, κατευθύνεστε νότια προς το Πλανητάριο από όπου θα δείτε θα δείτε το ξενοδοχείο στην οδό Πεντέλης αριθμό 8.
Καλώς ήλθατε.
Tip: Σας περιμένουμε να μείνετε και να σας εξυπηρετήσουμε σωστά.
Κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας τηλεφωνικά ή on line.
Το ξενοδοχείο δίνει προτεραιότητα στην προς θεραπεία ή συνοδεία πελατεία.