Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Nestorion.

Σας ευχαριστούμε για την ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών μέσα από το  www.nestoriohotel.gr.  Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις περιηγήσεις που σας ταιριάζουν κατά την διάρκεια της παραμονής σας στην Ελλάδα.

Επιλέγοντας @nestoriohotel έχετε την ευκαιρία να είστε κοντά σε θάλασσα, λιμάνι και το κέντρο της πόλης. Έχουμε δημιουργήσει 3 γραφικές παραστάσεις με θέματα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Χαρακτηριστικά σημεία, μονοπάτια, μουσεία, μνημεία, περιηγήσεις με αυτοκίνητο στην πόλη, ημερήσιες εκδρομές εκτός Αθήνας μέχρι 200 χιλιόμετρα.
Ο τόπος μας προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για επισκέψεις, απόλαυση, χαλάρωση.

1ον : Η περιοχή του Φαλήρου περιλαμβάνει θάλασσα, λιμάνι, μαρίνα, αθλητικές εγκαταστάσεις, αρχαιολογικά σημεία, χώρους εκθέσεων, ξενοδοχεία, έδρες ναυτιλιακών και άλλων εταιρειών. Μα πάνω από όλα την νέα εθνική όπερα και την βιβλιοθήκη. Είναι πλέον ένα κέντρο πολιτισμού. Είναι και η πρώτη πιο κοντινή στην Αθήνα έξοδος προς την θάλασσα. Τα ανωτέρω απέχουν ολίγα μέτρα από το Nestoriohotel.

2ον: Το κέντρο της Αθήνας απέχει 5 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. Το λιμάνι του Πειραιά απέχει 5 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. Σε ακτίνα 20-40 χιλιόμετρα εκτός Αθηνών υπάρχουν υπέροχα μνημεία, παραλίες και βουνά προς επίσκεψη. Με ενοικιαζόμενο αμάξι , τοπική συγκοινωνία ή οργανωμένο tour  με ξεναγό από εξειδικευμένο τουριστικό πράκτορα μπορείτε να  γεμίσετε δημιουργικά την ημέρα σας. Επί πλέον η Αττική προσφέρει πολλές εστίες παραδοσιακού φαγητού που θα σας μείνει αξέχαστο.

3ον: Η Ελλάδα δεν είναι μια απέραντη χώρα. Μπορείτε να μετακινηθείτε από το κέντρο προς την επαρχία εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να το προβλέψετε και να το οργανώσετε. Ιδανική απόσταση για μία μέρα είναι μέχρι 200 χιλιόμετρα. Άνθρωποι του ξενοδοχείου μπορούν να σας υποδείξουν πολύ ωραίες διαδρομές. Κοντά σε αρχαιολογικά μνημεία, παραλίες, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, ενετικά φρούρια, ιστορικά κανάλια και άλλες ομορφιές. Οι τρόποι εκτέλεσης αυτών των περιπάτων : Με Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, με συγκοινωνία με οργανωμένα tours με τουριστικά λεωφορεία.
Σήμερα εσείς ως δυνητικοί επισκέπτες  μπορείτε να προετοιμάσετε άριστα το ταξίδι σας στην Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε ένα τεράστιο όγκο χρήσιμων πληροφοριών

https://www.inyourpocket.com/athens
http://www.greece-is.com/
http://www.thisisathens.org/
http://www.destinationpiraeus.com/
http://www.athensattica.gr/en/
https://www.getyourguide.com/
http://www.discovergreece.com/en/mainland/attica/athens
http://www.acropolisofathens.gr/aoa/
http://www.theacropolismuseum.gr/en
http://www.namuseum.gr/wellcome-en.html
http://www.keytours.gr
http://gotours.com.gr
http://athensculturenet.com/en
http://yougoculture.com/

https://cliomuseapp.com/
https://palaiofaliro.gr/egkatastaseis-tourismou/
Ευχαριστούμε, Καλό ταξίδι, Καλή διαμονή, Καλή επιστροφή.
http://www.cntraveller.com/guides/europe/greece/athens.
http://greekmyth.gr/el/GreekMyth_Theseus