Το Hotel@Syngrou-Fix είναι ένα διαμάντι που προστέθηκε στο μικρό ή μεγάλο πάζλ της επιχειρηματικής ζωής του δημιουργού του. Το προϊόν αυτό ήλθε ως επιστέγασμα εντατικής επαγρύπνησης και παρακολούθησης της εξέλιξης της τουριστικής αγοράς στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα φιλόδοξο κατάλυμα που εξοπλισμένο με δυναμικά τεχνολογικά στοιχεία (π.χ. κάθε  δωμάτιο το δικό του wifi, άπειρα εθνικά και διεθνή κανάλια tv) αποδεικνύει μέρα με την ημέρα την θετική του παρέμβαση στην περιοχή. Οι κριτικές στο booking.com καθρεφτίζουν την μεγάλη ικανοποίηση των πελατών που λαμβάνουν από τα δωμάτια και τον up scale εξοπλισμό, ιματισμό και amenities που διαθέτουν. Το μπαλκόνι σε όλα δίνει μια εξαιρετική χάρη καθώς και η ηχομόνωση και θερμομόνωση ασφάλεια χαλάρωση και σιγουριά από φυσικές οχλήσεις.

«This hotel opened less than 2 months ago and everything is new. We had a very nice and confortable stay. Rooms and hotel very cleaned. Staff extremely friendly, often asking if everything was ok to improve. Very good breakfast. Nice view of Acropolis which is on a walking distance. Recommended!!»

"The staff werereally helpful and went out of their way to help us. The rooms arebeautiful, bed is so comfy! Breakfast was fantastic and we loved thelocation, lots of great local bars and restaurants in the area away from all the tourist traps. Easy 10 min walk into the main area of Athens, safe neighbourhood".

Τέλος εκείνο που ενδυναμώνει την πεποίθηση καθενός από τους επισκέπτες ότι έχουν κάνει την σωστή επιλογή και ταχρήματά τους πιάσανε τόπο (value for money) είναι ο 6ος και ο 7ος όροφος.

Ο roof top 6ος όροφος, μοντέρνος χώρος προσφέρει πλούσιο buffet πρωινό μέσα και έξω από τη βεράντα με τριπλή θέα. Νότια ανατολικά δεσπόζει το πολλά υποσχόμενο Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης το οποίο εξοπλίζεται για να στεγάσει μόνιμες εκθέσεις. Περιστασιακά στέγασε την Documenta 14, από τις 8 Απριλίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017 και άλλες.

Δυτικά Προσφέρεται θέα στο μνημείο Φιλόπαππος και μια εκπληκτική θέα της νότιας πλευράς της Ακρόπολης. Από τον 7ο φαίνεται ο επιβλητικός Παρθενώνας καθήμενος στο ιερό λόφο βράχο και προσφέρει καταπληκτικό θέμα καλλιτεχνικών φωτογραφήσεων. Είναι αδύνατον οι πελάτες του ξενοδοχείου να αναχωρήσουν χωρίς το μοναδικό αυτό φωτογραφικό δεδομένο.

Το ξενοδοχείο υποστηρίζει και ενισχύει τις πολιτιστικές διαδρομές της Αθήνας που είναι γύρω από την Ακρόπολη και ευρύτερα με κατάλληλο υλικό όπως ειδικό χάρτη και προτάσεις. κλπ.

Μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο στο Hotel@Syngrou-Fix ηλεκτρονικά από την εξής διεύθυνση: https://www.hotelsyngroufix.gr/ καθώς και να δείτε τις πολυάριθμες λεπτομέρειές εδώ.

Τηλ. +302109233560 και e-mail: sales@hotelsyngroufix.gr