Από το Λιμάνι με Μετρό:
Από τον κεντρικό σταθμό του Πειραιά παίρνετε το ηλεκτρικό ΗΣΑΠ και αλλάζετε στο Φάληρο με τραμ στο σταθμό ΣΕΦ. Θα κατέβετε στη στάση Αγία Σκέπη. Απέναντι θα δείτε μια υπερυψωμένη γέφυρα. Θα περάσετε από κάτω και στο πρώτο φανάρι που θα δείτε θα κατευθυνθείτε δυτικά επί της Ζεφύρου. Στα 500 μέτρα στο τέλος αριστερά επί της οδού Πεντέλης 8 θα δείτε το ξενοδοχείο.
Tips: Από τη στάση "Γέφυρα" η οποία είναι η αντίστοιχη στάση της "Αγίας Σκέπης" αλλά λόγω δρόμου βρίσκεται δεξιά στο φανάρι επί της Πλειάδων 6, μπορείτε ενναλλακτικά να πάρετε το λεωφορεία 550 ή Β2 τα οποία περνάνε κάθε 10 λεπτά μπορείτε να κατέβετε στην επόμενη στάση "Πλανητάριο" όπου πολυ κοντά 100 μέτρα νότια θα βρείτε το ξενοδοχείο.
Από το Λιμάνι με ταξί:
Εξαρτάται σε πιά πύλη αποβιβάζεστε. Η μεγαλύτερη απόσταση του ξενοδοχείου είναι από την Πύλη 1-2 (Δωδεκάνησα) περίπου 10 χιλιόμετρα, οπότε και η επιβάρυνση είναι ανάλογη. Πάντα από ένα κεντρικό σταθμό τα κόμιστρα είναι αυξημένα, καθώς και τη νύχτα. Αν θέλετε +302104280233, +302104280234 κωδικός ξενοδοχείου 519.
Από το Διεθνές Αεροδρόμιο με λεωφορείο:
Εξω από την έξοδο της αιθούσης Αφίξεων μπορείτε να πάρετε το express λεωφορείο Χ96 προορισμό Πειραιά και ύστερα από 70 λεπτά περίπου να κατέβετε στη στάση "Γέφυρα" μετά τη στάση "Φλοίσβος". Εκεί να αλλάξετε με το Β2 ή 550 βλέπετε τηλεματική, και να κατέβετε στην επόμενη στάση "Πλανητάριο".
Tips:
Προτιμείστε το Χ95 μέσω κέντρου (Σύνταγμα) τις νυχτερινές ώρες. Από κει πληρώστε ένα ταξί με λίγα χρήματα θα φθάσετε στο Nestorion.
Από το αεροδρόμιο με ταξί:
Στην έξοδο από την αίθουσα των αφίξεων μπορείτε να επιλέξετε το ταξί που θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο μας. Ενημερωθείτε για τα κόμιστρα που η σχετική πινακίδα αναφέρει για το κέντρο της πόλης. Διαπραγματευτείτε για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο σωφέρ ώστε να είναι η λειτουργικότερη, αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη. Η απόσταση δεν πρέπει να είναι περισσότερη από 40 χιλιόμετρα.
Tips: Ενναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε και το συνεργαζόμενη με το ξενοδοχείο εταιρεία ταξί αν μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Τηλέφωνα:+302104280233, +302104280234 κωδικός ξενοδοχείου 519.
Δείτε και εδώ: https://www.nestoriohotel.gr/el_GR/facilities/transport.html