Σας καλωσορίζουμε στο Παλαιό Φάληρο ένα από τα πιο κοντινά, ομορφότερα και πιο οργανωμένα παραθαλάσσια προάστια των Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής (Greece). Επισκεφτείτε την Αθήνα και μείνετε μαζί μας. Με αφετηρία το Nestorion μπορείτε να εκπληρώσετε εύκολα κάποιον από τους σκοπούς για τον οποίο σκέπτεστε να επισκεφθείτε την Αθήνα.
Σκέπτεστε για ένα city break στο Παλαιό Φάληρο;
Ναι το Nestorion Hotel έχει προτάσεις, περιήγησης στην κλασσική Αθήνα, τον δαντελωτό Πειραιά και το ωραίο Φάληρο. Προτάσεις για περίπατο σε παλιές γειτονιές (Πλάκα) σε πάρκα, σε πεζοδρόμους δίπλα στη θάλασσα, για φαγητό, για διασκέδαση. Προτάσεις για ημερήσιες εκδρομές στους Δελφούς, στο Σούνιο, κρουαζιέρες στην Αίγινα και άλλα νησιά.
Πλαζ, πολιτιστικά κέντρα, εστιατόρια, τραμ, καφέ-μπαρ, πλωτά μουσεία, εμπορικά κέντρα, σινεμά, γήπεδα μπάσκετ ποδοσφαίρου όλα συνυπάρχουν στην όμορφη περιοχή του Φαλήρου έτοιμα να σας χαρίσουν ανθρώπινες ήρεμες γεμάτες ενδιαφέρον στιγμές.
Σκέπτεστε για Sea and Sun στο Παλαιό Φάληρο;
Το Π.Φάληρο διαθέτει θάλασσα με ωραίες και αμμουδερές παραλίες όπως  Έδεμ και Μπάτης σε 1 ή 2 χιλιόμετρα. Ακόμα και σε απόσταση 45 λεπτών η πανέμορφη πεντακάθαρη Αίγινα. Απολαύστε ένα υπέροχο μπάνιο. Ο ήλιος άφθονος, χορταστικός, χρυσαφένιος, φιλόξενος περιμένει να σας .. χρωματίσει με αγάπη.
Σκέπτεστε  κάποιο είδος medical tourism ή απλά επίσκεψη υγείας;
Η περιοχή του Nestorion διαθέτει πολύ σοβαρές και παγκοσμίου κύρους ιατρικές μονάδες σε θέματα καρδιάς Ωνάσειο, μητρότηταςΓυναικολογική Κλινική Ρέα, οράσεως Athens Vision, Orasis και νεφρών Mesogeios για να αντιμετωπίσετε δικές σας ή προσφιλών προσώπων ανάγκες. Το Nestorion είναι έτοιμο να σας προτείνει συμφέρουσες λύσεις κάλυψης του ζητήματος παραμονής, φαγητού, μετακίνησης (είναι πολύ κοντά), πάρκιν και ενδεχομένως ένα μικρό πρόγραμμα γνωριμίας με την περιοχή του Π.Φαλήρου.
Αν επισκέπτεστε την Αθήνα για πρώτη φορά σίγουρα μπορείτε να το δείτε και σαν city break. Αν έχετε ιατρική επαγγελματική σχέση με τα νοσοκομεία της περιοχής σίγουρα σας ενδιαφέρουμε.
Πρόκειται να πάρετε μέρος σε ναυτικές, ιστιοπλοϊκές, θαλάσσιες, αθλητικές εκδηλώσεις στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ή και ευρύτερα;
Η περιοχή από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι τον Δήμο Αλίμου 6,1 χιλιόμετρα είναι μια ριβιέρα διαμάντι που έχει τα πάντα, μαρίνες, ναυτικούς συλλόγους, ιστιοπλοϊκούς ομίλους, γήπεδα μπάσκετ, ακαδημίες ποδοσφαίρου, tae kwo do κλπ. Ταξιδεύετε για επαγγελματικούς, εμπορικούς, ναυτιλιακούς λόγους, επισκέπτεσθε ναυτιλιακές εταιρείες, παίρνετε μέρος σε σεμινάρια; Το Nestorion, το Π.Φάληρο σας ενδιαφέρει..
Είστε παράγων, ή μέλος ενός συλλόγου ή μιας κοινότητας ή μιας ομάδας και θέλετε να επισκεφτείτε την Αθήνα ή την περιφέρεια της Αττικής για πολιτιστικούς ή θρησκευτικούς λόγους;
Εμείς εδώ στο Π.Φάληρο είμαστε καταλληλότερο από γεωγραφικής άποψης σημείο.
Είμαστε ένα οικονομικό ξενοδοχείο για να κάνετε μια συμφέρουσα κράτηση μερικών ημερών. Η περιοχή Π. Φαλήρου διαθέτει άνετα μέσα συγκοινωνίας τραμ, λεωφορείο, Μετρό (σε λίγη απόσταση). Μπορείτε να επισκεφτείτε όλα τα πολιτιστικά, θρησκευτικά σημεία των Αθηνών και του Πειραιά μέχρι Σούνιο. Μπορείτε επίσης από εδώ να παρακολουθήσετε όλες τις πολιτιστικές δράσεις της περιφέρειας Αττικής. Μπορείτε να μείνετε από ένα βράδυ στο Π.Φάληρο στο πηγαιμό και ερχομό από μια επίσκεψη στην πολιτιστική ή αρχαιολογική περιοχή της Αττικής της Πελοποννήσου ή της Κεντρικής Ελλάδας.
Παίρνετε μέρος σε meetings, incetives, congresses, conferences, events, exhibitions (mice);
Σε πολύ μικρή απόσταση από το Nestorion υπάρχουν συνεδριακά, εκθεσιακά και αθλητικά κέντρα όπως : Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do, Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Ξιφασκίας Ελληνικού, Πλανητάριο, Συνεδριακός χώρος Ξενοδοχείου Metropolitan, ή ακόμα και Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και φυσικά πολλά άλλα συνεδριακά κέντρα της πόλεως των Αθηνών. Το Nestorion είναι στο θαλάσσιο κέντρο όλων.
Αγαπητοί φίλοι,
Αμέτρητοι είναι οι λόγοι, οι αφορμές, οι αιτίες, οι ανάγκες, τα όνειρα, οι προσδοκίες, τα κίνητρα, οι στόχοι οι οποίοι σας παρακινούν για ένα ταξίδι. Εμείς εδώ απλά υπογραμμίζουμε την παρουσία μας και την θετική μας διάθεση να σας φανούμε ευχάριστοι, χρήσιμοι και εποικοδομητικοί με τα μέσα και τις γνώσεις που διαθέτουμε. Σας ευχαριστούμε.