Το  Ξενοδοχείο Nestorion Hotel βρίσκεται στην οδό Πεντέλης 8, Τ.Κ. 17564 Π.Φάληρο, Αθήνα και απέχει με αυτοκίνητο 4,3 χιλ. ή 10 λεπτά από το Νοσοκομείο Μετροπόλιταν.
Το ξενοδοχείο Nestorion είναι ιδανικό για διαμονή συγγενών ή υπό ιατρική παρακολούθηση ασθενών του Νοσοκομείου. Παρέχει δωμάτιο με πρωϊνό, δωρεάν wi-fi, δωρεάν parking, προσιτές τιμές. Το ξενοδοχείο Nestorion σε μερικές περιπτώσειις παρέχει μετακίνηση που έχουν ανάγκη οι ασθενείς του Metropolitan Hospital.

https://goo.gl/maps/IeFpm http://www.nestoriohotel.gr

Ο παράλιος χώρος του Δέλτα Φαλήρου είναι ιδανικός αστικός χώρος για περιπάτους, τρέξιμο και βάδισμα σύμφωνα με ιατρικές οδηγίες.

Η πρόσβαση από το Metropolitan στο ξενοδοχείο Nestorion μπορεί να γίνει με ταξί, 4,3 χιλιόμετρα, με τραμ από στάση ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ σε στάση ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ και με τα πόδια περίπου 500 μέτρα ως το ξενοδοχείο ή από στάση λεωφορείου ΓΕΦΥΡΑ με λοφωρεία Β2 και 550 στην επόμενη στάση ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ επί της Συγγρού. Πίσω δε από το Πλανητάριο βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Στάση : 400324
Ονομασία Στάσης : ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
επί της Οδού: ΕΘΝ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ, Δήμος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Διερχόμενες Γραμμές: 229 ,

Στάση : 380018
Ονομασία Στάσης : ΠΕΝΤΕΛΗΣ
επί της Οδού: ΛΕΩΦ.ΑΜΦΙΘΕΑΣ, Δήμος: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Διερχόμενες Γραμμές: 229 ,

http://www.oasa.gr/xpmap.php?id=p229

To Metropolitan Hospital είναι ένα από τα καλλίτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αττικής με πολύ εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο, εξοπλισμό και καινοτομίες.
Τέλος το λεωφορείο γραμμή 229 Αγίου Δημητρίου - Πειραιά - Αγίου Δημητρίου εξυπηρετεί με τις παρακάτω στάσεις. Η στάση Πεντέλης επί της Αμφιθέας απέχει 300 μέτρα από το ξενοδοχείο.

To METROPOLITAN HOSPITAL συμβουλεύει:  Ειδικοί επιστήμονες γιατροί ύστερα από μακροχρόνιες μελέτες μας ενημερώνουν πόσο ευεργετικό είναι το τρέξιμο στον ελεύθερο χρόνο. Σε πληθυσμό περίπου 50.000 ατόμων επί 15 έτη κατεγράφησαν περίπου 3.500 θάνατοι από κάθε αιτία και 1.200 θάνατοι από καρδιά..  Από τον ανωτέρω πληθυσμό κατεγράφη το 24% ώς "δρομείς" Σε σύγκριση με τους μη αθλούμενους, οι δρομείς είχαν 30% και 45% χαμηλότερο κίνδυνο για θάνατο από κάθε αιτία και από καρδιά αντίστοιχα και όφελος προσδόκιμου ζωής 3 ετών. Όλες οι συγκρίσεις αθλουμένων μη αθλουμένων έδειξαν όφελος υπέρ των πρώτων.
Συστάσεις:
Φυσιολογικοί δρομείς: Μιά φορά την βδομάδα 50 λεπτά τρέξιμο περίπου 8 χιλιόμετρα κάνει καλό..
Επίμονοι "δρομείς": 29-50% παραπάνω όφελος (χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου)
Τρέξιμο:  5-10 λεπτά την ημέρα σε χαμηλές ταχύτητες  σημαίνει χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιά!
Για όσους κάθονται στην δουλειά τους λοιπόν αρκετά, η παραπάνω συνταγή μπορεί να αποβεί σωτήρια!
(Περίληψη άρθρου από την περιοδική  έκδοση της επιστημονικής εταιρείας  του Νοσοκομείου Metropolitan http://www.metropolitan-hospital.gr)  (Δείτε τα tips στο τέλος του άρθρου)

- To Νοσοκομείο Metropolitan βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ.Βενιζέλου 1, Τ.Κ. 18547, Ν. Φάληρο, Πειραιάς. http://www.metropolitan-hospital.gr