Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξοικονομήσετε χρήματα μένοντας στο Nestorion. Εμείς θα σημειώσουμε 5 από αυτούς..
1.    ΤΑΞΙ: Το αντίτιμο μιας διαδρομής  από το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών στην Αθήνα με ταξί είναι thirty five (38) ευρώ την ημέρα και forty five ευρώ ( 45) την νύχτα. Η ταρίφα αυτή ισχύει όχι μόνο για το κέντρο των Αθηνών αλλά και περιφερικά πχ Το παλαιό Φάληρο. Υπηρεσία ταξί  για κάθε μεταφορική ανάγκη, σας εξασφαλίζει το NESTORION εύκολα, γρήγορα , ασφαλή και οικονομικά.
2.    ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Το NESTORION εξυπηρετείται από το  λεωφορείο Χ96 της διαδρομής Διεθνές Αεροδρόμιο -Πειραιάς.  Εισιτήριο θα βγάλετε μέσα στο λεωφορείο αντί six (6) ευρώ. Θα κατέβετε στη στάση Φλοίσβος ή Γέφυρα και θα περπατήσετε 500 μέτρα δυτικά , παράλληλα της Ποσειδώνος,  κατά μήκος της  Αιόλου και της Ζεφύρου. Εάν όμως έχετε αποσκευές ή τηλεφωνήστε στο 2109425010 για pick up ή για ταξί 3 ευρώ.
3.    ΕΚΔΡΟΜΗ: Από το λιμάνι του Παλαιού Φαλήρου ξεκινούν 2 κρουαζερόπλοια  για μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού κόλπου Αίγινα, Πόρο, Ύδρα. Το ξενοδοχείο NESTORION απέχει 1 χιλιόμετρο. Μπορείτε να κλείσετε θέση στο τηλέφωνο +302111882220 να πληρώσετε cash ή με κάρτα και να εξοικονομήσετε χρήματα. Εισιτήριο για ένα άτομο περίπου 50 ευρώ.
4.    ΦΑΓΗΤΟ:  Το NESTORION μπορεί να σας συνδέσει ώστε εξασφαλίσετε ποιοτικό και οικονομικό φαγητό σε κρέας και ψάρι σε επώνυμε ταβέρνες της περιοχής και από DELIVERIES σουβλατζίδικα και κεμπαμπτζίδικα.
5.    ΜΠΟΝΟΥΣ:  Μπόνους παραμονής από το σύστημα κρατήσεων on-line! (προσεχώς)