ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΑΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ!  Είναι γνωστό ότι το Μουσείο της Ακροπόλεως είναι το υπ αριθμόν 1 Μουσείο της Ελλάδος και το πιο αξιόλογο  στο είδος του στην Ευρώπη.
Οι πελάτες του Νεστορίου Έλληνες και ξένοι εκφράζουν την επιθυμία να το επισκεφθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Πράγματι ύστερα από μια μικρή διαδρομή με λεωφορείο ή ταξί κατά μήκος μιας από τις πιο επισήμους λεωφόρους των Αθηνών - είσοδος έξοδος της πόλης προς την θάλασσα από των αρχαιοτάτων χρόνων -  μπορεί κάποιος εύκολα να φθάσει εκεί. Εμείς πολλές φορές έχουμε περπατήσει στην περιοχή και αυτή η βόλτα πριν μπούμε στο Μουσείο μας αρέσει πολύ.

Μπροστά από την ανατολική πλευρά του Μουσείου πολύχρωμα καφέ μπαρ και παραδοσιακά μαγαζιά φαγητού και λαϊκής τέχνης απλώνουν την πραμάτεια τους και καλούς τους περαστικούς να πιούν το καφεδάκι τους και να χαζέψουν τους ομοίους των που διερευνούν το τοπίο.

Εμείς με το φακό μας εστιάσαμε στα διαφημιστικά των μαγαζιών που προβάλουν τα ιδιαίτερα φαγητά, ποτά και άλλα προϊόντα τους. Φυσικά αυτό για μας είναι κάτι το συνηθισμένο και περνά απαρατήρητο αλλά σίγουρα δίνουν χρώμα και μαζί με τους ανθρώπους προβάλουν ή υποστηρίζουν μια ανέμελη τουριστική ζωή που δεν θα ήταν άσχημο να την ζούμε πότε πότε.