Εμπνευστείτε από τον νέο Πολιτιστικό Κέντρο.
Υοga & Αρχιτεκτονική: Γίνε εσύ ο αρχιτέκτονας της ζωής σου! Σάββατο / 12 Μαρτίου / 2016, 12:00. Το κείμενο είναι από το web site του Πολιτιστικού Κέντρου και η αναφορά στο Νεστοριο δικιά μας (**) . Γραφιστικό:  Χαρά Μαραντίδου
Η δημιουργία ενός ξεχωριστού κτιρίου μοιάζει με τη δημιουργία ενός υγιούς σώματος και τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ζωής. Χρειάζεται όραμα, γερές βάσεις και τα κατάλληλα υλικά.
Σε αυτό το εργαστήρι θα εμπνευστούμε από την ιδιότητα του αρχιτέκτονα.
Ο αρχιτέκτονας χρειάζεται πρώτα να οραματιστεί το σχέδιο ενός κτίσματος και μετά να περάσει στην υλοποίησή του και την τελική του κατασκευή. Έτσι κι εμείς, θα συγκεντρώσουμε το νου μας  στο βέλτιστο σχέδιο για το σώμα, την υγεία και την ίδια μας τη ζωή και θα αποπειραθούμε να το κτίσουμε σταδιακά, διατηρώντας σταθερή προσπάθεια και υπομονή. Με φόντο το εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα εργαστούμε για να δυναμώσουμε το σώμα, να σταθεροποιήσουμε το νου και  για να προσφέρουμε στην ψυχή μας έναν άρτιο και ισορροπημένο χώρο να κατοικεί.
Ένα εργαστήρι yoga που απευθύνεται σε ενήλικες χωρίς σοβαρά ιατρικά προβλήματα, με διάθεση να εξερευνήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες μέσα τους.
Σχεδιασμός - Υλοποίηση:
Γεωργία Γεωργόνη, Δασκάλα Hatha Yoga
Ελεύθερη είσοδος
Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
Πληροφορίες-κρατήσεις: +302108778396 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org
*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

(**) To Nestorion Hotel βρίσκεται στην Πεντέλης 8, Παλαιό Φάληρο, βρίσκεται απέναντι από το ΚΠΙΣΝ  (συνδέεται με διάβαση υπό της Συγγρού στο ύψος του Πλανηταρίου) απέχει από το ΚΠΙΣΝ 5 λεπτά και φιλοξενεί κατά καιρούς τεχνικούς και καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο έργο. Προσφέρει ελκυστικές τιμές, πολύ καλή εξυπηρέτηση, διευκολύνσεις και καλή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στη περιοχή και ευρύτερα. Πληροφορίες: +302109420820, info@nestoriohotel.gr