Αυθεντική ταβέρνα με ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Παρέχει μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και κυρίως πιάτων της ώρας με κρέατα εξαιρετικά τρυφερά νόστιμα και φρέσκα.  Το όνομά της προέρχεται από την Νύμφη Καλυψώ η οποία ερωτεύτηκε τον Οδυσσέα και θέλησε να το κρατήσει για πάντα μαζί της..
Το Calypso ατύπως αποτελεί την πιο κατάλληλη γειτονική λύση "διατροφής" για τους επισκέπτες του Hotel Nestorion.  Παρέχει authentic flavors from Greece at low prices. Προσελκύει υψηλού επιπέδου πελατεία από τις γειτονικές επιχειρήσεις, νοσοκομεία και ναυτιλιακές επιχειρήσεις και από όλη την Αθήνα. Ο ιδιοκτήτης της είναι πάντα παρόν και με το χαμόγελο και το προσωπικό ταχύτατο και πολύ πρόθυμο. Μπορείτε να φάτε a la carte ή menu. Ο χώρος εστίασης το χειμώνα είναι εσωτερικός ενώ το καλοκαίρι ευχάριστη αυλή με πράσινο, φυσική και έξυπνη τεχνητή δροσιά.
Το επιδόρπιο λουκουμάδες (μέλι ή σοκολάτα) και χαλβάς (σπιτικός σιμιγδαλένιος) είναι προσφορά του καταστήματος κα δεν θα τα ξεχάσετε ποτέ . Κανένας ποτέ δεν έφυγε από εδώ δυσαρεστημένος.  Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.
41, Pentelis str. Palaio Faliro (Nestorion: 8, Pentelis str)
T: +302109422513
FB : Κουτούκι Καλυψώ