Το Nestorion προσφέρει σε επισκέπτες με αναφορά «Ρέα»  ξεκούραση ολίγων ωρών με μπάνιο και καφέ στην τιμή των 19 € ανά δωμάτιο. Υποδεχτείτε το μωρό ξεκούραστοι!
Ως γνωστό το ξενοδοχείο Nestorion βρίσκεται πολύ κοντά στο μαιευτήριο ΡΕΑ και εξυπηρετεί εγκύους και συγγενείς αυτών πριν κατά τη διάρκειας της γέννας και μετά προσφέροντας τη δυνατότητα ύπνου και πρωινού σε ένα καθαρό και πολιτισμένο περιβάλλον. Τα δωμάτια, το σαλόνι της Υποδοχής είναι ευχάριστα και εξοπλισμένα με wi-fi και ηλεκτρονική αποστολή εκτύπωσης εισιτηρίων και άλλων εγγράφων για τις business ή τρέχουσες ανάγκες των πελατών. Το πρωινό είναι πλήρης και επιλογή από μπουφέ.
Το ξενοδοχείο και το Νοσοκομείο βρίσκονται σε μια περιοχή με πολύ εύκολη πρόσβαση από παντού. Από το κέντρο, την ηπειρωτική Ελλάδα, το λιμάνι, το αεροδρόμιο σχεδόν χωρίς φανάρια. Το ξενοδοχείο παρέχει θέσεις πάρκιν.
Ο επισκέπτης κερδίζει χρόνο και χρήμα από την γειτνίαση με το νοσοκομείο και την υπεραγορά μπεμπέ Jumbo στο Δέλτα Φαλήρου. Ο επισκέπτης έχει επίσης την ευκαιρία να περάσει δημιουργικά το χρόνο που του περισσεύει επισκεπτόμενος ιστορικά σημεία της περιοχής, το μουσείο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, επιστημονικές παραστάσεις  στο Πλανητάριο και τον περιβάλλοντα πολιτισμένο χώρος της μαρίνας Φλοίσβου.
Επίσης o  επισκέπτης μπορεί να κάνει μια κυκλική βόλτα από το Ξενοδοχείο στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λιμάνι Π.Φαλήρου, μαρίνα Φλοίσβου, Πάρκο Φλοίσβου, Οδό Αγίου Αλεξάνδρου, οδό Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου, Ξενοδοχείο Nestorion οδό Πεντέλης  ό ίδιος δρόμος με αυτόν του ξενοδοχείου. Πολλές φορές η βόλτα αυτή ως γνωριμία με την περιοχή προσφέρεται  στους ενοίκους  του ξενοδοχείου με αναφορά Ρέα για πάνω από 3 μέρες.  
Μια άλλη δυνατότητα εκτός των άλλων που δίνει το ξενοδοχείο Nestorion ως νέο προϊόν είναι:
Ξεκούραση σε δίκλινο δωμάτιο  με μπάνιο και καφέ ή τσάι στην τιμή των 19€ το δωμάτιο ένα ή 2 άτομα.
Ο αναμένοντες λοιπόν  το ευχάριστο γεγονός της γέννησης του μωρού που προέρχονται από μακριά ή και την Αθήνα και δεν μένουν στο ξενοδοχείο μπορούν να απολαύσουν αυτήν την δυνατότητα!
Με αυτό τον τρόπο το φρεσκαρισμένο και ανθρώπινο Nestorion προσφέρει τις καλλίτερες υπηρεσίες και ευκαιρίες  ξεκούρασης σε ένα κοινό λογικών απαιτήσεων.
Περαιτέρω πληροφορίες στην υποδοχή του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο +302109425010 google map: https://goo.gl/maps/VuETW Για κράτηση on-line εδώ. ή στο link https://nestorionhotel.reserve-online.net/?lang=el