Και πάλι ο λόγος για το Ξενοδοχείο Nestorion που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, ένα από τα πιο κοντινά και ωραία προάστια των Αθηνών. Οι λόγοι για να επιλέξει ο επισκέπτης το Παλαιό Φάληρο είναι πολλοί και πολλές φορές τους έχουμε εκθέσει. 20 Ναυτιλιακές εταιρείες έχουν την έδρα τους στο Π.Φάληρο και την όμορη περιοχή. 10 σοβαρές νοσοκομειακές μονάδες για όλες τις παθήσεις προσελκύουν ασθενείς και συνοδούς αυτών. To Metropolitan Hospital και το Rea Maternity λειτουργούν και με ιατρικό τουρισμό.
Από το Φάληρο ξεκινά το παραλιακό μέτωπο, η λεγόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα. Το Παλαιό Φάληρο έχει να επιδείξει πολλά αξιόλογα σημεία επίσκεψης όπως πάρκο νερού, λιμάνι για τα τοπικά κρουαζιερόπλοια, πολεμικό πλεούμενο μουσείο, μαρίνα πολυτελών σκαφών άριστα οργανωμένη, πάρκο, εστιατόρια και ταβέρνες και καφέ με εξαιρετικά προϊόντα. Επίσης την ήπια κυκλοφορίας οδό Αγίου Αλεξάνδρου με τα ευπρεπή παντός είδους μαγαζιά.
Αλλά το τοπ θα λέγαμε στο Φάληρο είναι το παρακείμενο έργο που σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμο, η Νέα Λυρική Σκηνή και η Εθνική Βιβλιοθήκη στα σύνορα με την Καλλιθέα. Εδώ να σημειώσουμε το πρωτοποριακό Κέντρο Επισκεπτών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που παρέχει ήδη πολιτισμό μέσα από ειδικές εκδηλώσεις . Σημαντικό είναι επίσης το Ευγενίδιο ίδρυμα με το Πλανητάριο όπου χιλιάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα απολαμβάνουν τα διδακτικά και πολιτιστικά προγράμματά του.
Συνοψίζοντας το Φάληρο μπορεί να κάνει πολλά  καλά για σας από ιατρικά μέχρι τουριστικά.. το δε Nestorion είναι ένα συμπαθές οικογενειακό ξενοδοχείο 30 φουλ εξοπλισμένων δωματίων που γνωρίζει πώς να προσελκύει ανθρώπους για να περάσουν καλά και να περιηγηθούν  σωστά.