Αφετηρία Hotel Nestorion, Πεντέλης 8, Π.Φάληρο (Πίσω από το Πλανητάριο).
Χαρείτε την πόλη της Αθήνας και του Πειραιά από τα ανοιχτά διώροφα λεωφορεία με ένα μόνο εισιτήριο. Ελάτε σε επαφή με τον πολιτισμό, την ιστορία και την αρχιτεκτονική μας. Μάθετε περισσότερα για την παλιά Αθήνα και τον Πειραιά μέσω της ακουστικής ξενάγησης. Εκμεταλλευτείτε το εισιτήριο σας για όλες τις μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη όλη μέρα, ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας όσο συχνά επιθυμείτε! Χρησιμοποιείστε έκπτωση 10% για την κρουαζιέρα σας στον Αργοσαρωνικό. Αξιοποιήστε  τις 27 στάσεις των λεωφορείων μας να δείτε τις ομορφιές της Αθήνας και του Πειραιά. Η Χoπ ον χoπ oφ (Hop on Hop off) σας δίνει την ευκαιρία να δείτε την πόλη από ψηλά συνδυάζοντας ευχαρίστηση και επιμόρφωση. Η Χoπ ον χoπ oφ είναι η ιδανική επιλογή για σας, τους φίλους σας την οικογένεια σας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχετε δωρεάν Wi-fi.
Κατά τη διάρκεια του tour και κάθε μέρα από την στάση Νο 2 στις 11.00 ξεκινούν οι δωρεάν φωτογραφικοί περίπατοι σε μία προεπιλεγμένη περιοχή. Athens is a photographer dream. Whether you have a passion for photography or not, you will experience fun while the expert guide will unfold in front of your eyes (using the right angle) all the hidden treasures in Athens. Great opportunity to show with pride your memories in a precious almbum.
Εισιτήριο στην Reception του Ξενοδοχείου. 20 ευρώ για 2 μέρες Αθήνα και 25 ευρώ για Πειραιά και Αθήνα. Στάση Πλανητάριο λίγα μέτρα από το Nestorion κάθε μισή ώρα.
-- Red Route Athens: 90 minutes Adult 20 euros, Child 8 euros
-- Red Route Athens + Green Route Piraeus: 90 minutes + 70 minutes Adults 20 euros Child 9 euros