Από το κέντρο της Αθήνας με ΙΧ με GPS, ΤΚ 175 64, θα μας βρείτε στην οδό Πεντέλης 8, παράλληλο της λεωφόρου Συγγρού, Παλαιό Φάληρο, πίσω από το Πλανητάριο (Ευγενίδιο ιδρυμα) και την κλινική Ρέα (νοτιοανατολικά). Στην λεωφόρο Συγγρού πριν το νοσοκομείο Ωνάσειο κάντε αναστροφή μπείτε στην λεωφόρο Αμφιθέας και αμέσως η πρώτη κάθετος, νότια είναι η οδός Πεντέλης.
Γεωγραφικό πλάτος / Γεωγραφικό μήκος: 37.938883883954176, 23.695830702781677
Google map, OpenStreetMap.

Από εθνική οδό με ΙΧ θα φθάσετε χωρίς σηματοδότες δηλαδή από λεωφόρο Κηφισού - λεωφόρο Συγγρού και έξοδος η πρώτη δεξιά (ανατολικά) οδός Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου, μετά  την πιάτσα ταξί και το ξενοδοχείο METROPOLITAN και την γυναικολογική Κλινική Ρέα. Στη συνέχεια η οδός Πεντέλης είναι η πρώτη κάθετος της οδού Συνταγματάρχου Ζησσιμοπούλου, παράλληλος της λεωφόρου Συγγρού, νότια, θα μας βρείτε στο αριθμό 8 μετά το Πλανητάριο (Ευγενίδιο Ιδρυμα).

Από Σύνταγμα με λεωφορείο θα εξυπηρετηθείτε με το Β2 το οποίο έχει αφετηρία την Ακαδημία και κάνει στάση ακριβώς στο τέρμα του τραμ.

Από Μετρό ΦΙΞ θα εξυπηρετηθείτε με το Β2 και 550. Θα κατέβετε στη στάση Ωνάσειο και θα κατευθυνθείτε νότια. Περάστε απέναντι ανατολικά από την υπόγεια διάβαση στο ύψος του Πλανηταρίου (Ευγενείδιο Ιδρυμα) και σε 100 μέτρα νοτιοανατολικά βρίσκεται το ξενοδοχείο Nestorion.
- Από Μετρό ΦΙΞ εξυπηρετούν και τα λεωφορεία Α2 (στάση 1η ή 2η Αμφιθέας) και λεωφορείο No 126 στάση Τράπεζα. Για να βρείτε το Nestorion ακολουθείτε νότια κατεύθυνση, στα 200 μέτρα περίπου. Από Σύνταγμα ή Μετρό ΦΙΞ μπορείτε να πάρετε και το Tram ΣΕΦ Γραμμή Αριστοτέλης (Τ4). Θα κατεβείτε στάση Αγία Σκέπη (Παλαιό Φάληρο) από όπου το Nestorion απέχει 850 μέτρα βόρειοδυτικά.

Από αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μπορείτε να έρθετε με το λεωφορείο Χ96, κάθε μισή ώρα περίπου την ημέρα στάση "Γέφυρα" μετά τη Μαρίνα Φλοίσβου και με τα πόδια ή αμέσως μέσω οδο Ζεφύρου ή με λεωφορεία Β2 ή 550 η επόμενη στάση Πλανητάριο/Ρεα.  
Δείτε το χάρτη google map: https://goo.gl/maps/zNzb2hvKQtF2
- Από αεροδρόμιο μέσω Συντάγματος με το Χ95 ή metro και μετά Β2 στάση Πλανητάριο/Ωνάσειο και μετά πέρασμα από υπόγεια διάβαση απέναντι διαγωνίως (νοτιοανατολικά) πίσω από το Πλανητάριο βρίσκεται το ξενοδοχείο.
-Τη νύχτα 12.00-05.00 προτιμήστε να έρθετε μέσω Συντάγματος με το Χ95 και μετά με ταξί έως το Παλαιό Φάληρο στο Ξενοδοχείο.
- Από αεροδρόμιο με ταξί, η τιμή της διαδρομής προς κέντρο Αθήνας, είναι ανηρτημένη σε πινακίδα έξω από την αίθουσα Αφίξεων του αεροδρομίου.

Από Πειραιά λιμάνι με Μετρό (ηλεκτρικό τραίνο) ΗΣΑΠ Φάληρο αλλαγή τραμ ΣΕΦ στάση Αγία Σκέπη, μετά πέρασμα κάτω από την αερογέφυρα και αριστερά οδό Ζεφύρου τέρμα και δεξιά Πεντέλης 8, περίπου 850 μέτρα, 10 λεπτά. Σύντομα θα λειτουργήσει και απευθείας γραμμή τραμ από Πειραιά Αγία Σκέπη μετά την αποπεράτωση των έργων.
- Από λιμάνι Gate E7 έαν θέλετε λεωφορείο περπατήστε ή πάρτε ταξί μέχρι τη στάση του 229 στάση Δημοτικό θέατρο και κατεβείτε στη στάση Ωνάσειο βλέπε χάρτη εδώ. Καλλίτερα όμως ΗΣΑΠ και τραμ.

Tips:
Με ΙΧ από λεωφόρο Κηφισού φθάνετε έξω από το Nestorion χωρίς διακοπή σηματοδότη (φανάρι). Λεωφόρος Κιφησού, λεωφόρος Ποσειδώνος, κατεύθυνση Αθήνα (κέντρο) λεωφόρος Συγγρού έξοδος πρώτος δρόμος δεξιά (Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου) μετά τη κλινική ΡΕΑ και αμέσως δεξιά (Πεντέλης) σχεδόν τέρμα (αρχή) στον αριθμό 8.